90΄+2΄ Λήξη. Ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Άρσεναλ

90΄+1΄ Κίτρινη ο Σαμάκ

90΄ Δύο λεπτά ο επιπλέον χρόνος

83΄ Ο Άγκα στη θέση του Μιντ

82΄ Ο Ιμπαγάσα περνάει στη θέση του Τζιμπούρ.

73΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Μόλις ένα λεπτό χρειάστηκε ο Μήτρογλου για να βρει δίχτυα και να κάνει την ανατροπή. Ο διεθνής επιθετικός πήρε πάνω του τη φάση και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή της Άρσεναλ έστειλε τη μπάλα εκεί όπου ο Σέζνι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! 2-1 μπροστά ο Ολυμπιακός.

72΄ Ο Αμπντούν αφήνει τη θέση του στον Μήτρογλου.

70΄ Απίστευτη ευκαιρία χάνει ο Τζιμπούρ για την ανατροπή. Ο Μασάδο από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Αλγερινός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέζνι.

66΄ Κίτρινη στον Σκιλασί

64΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με τον Μανιάτη! Ο Αμπντούν γέμισε στην περιοχή της Άρσεναλ, ο Μανωλάς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Μανιάτη ο οποίος εύκολα έκανε το 1-1 με κοντινό πλασέ.

 

 

63΄ Σε κόρνερ διώχνει ο Σέζνι την σκαστή κεφαλιά του Μασάδο από το ύψος του πέναλτι.

61΄ Φοβερή επέμβαση του Κάρολ στο διαγώνιο σουτ του Αρσάβιν, με τον Βορειοιρλανδό να κρατάει ζωντανό τον Ολυμπιακό.

60΄ Πρώτη αλλαγή για τον Ζαρντίμ με τον Φουστέρ να περνάει στη θέση του Φέισα.

59΄ Ο Φέισα χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας με δεξί σουτ την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σέζνι.

54΄ Κίτρινη στον Κοκλέν για φάουλ στον Γκρέκο

53΄ Η Άρσεναλ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Σαμάκ από τα δεξιά, ο οποίος σέντραρε στον Αρσάβιν αλλά η κεφαλιά του Ρώσου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κάρολ.

51΄ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς και την βλέπει ο Φέισα για φάουλ.

46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο. Με αλλαγή ξεκινάει ο Βενγκέρ την επανάληψη, με τον Αρσάβιν να περνάει στη θέση του Ροζίτσκι με το γκολ του οποίου οι Λονδρέζοι προηγούνται με 1-0.

45΄ Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ της Άρσεναλ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάποια καλή φάση προς την εστία του Σέζνι και έτσι πάει στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-0.

38΄ Η Άρσεναλ ανοίγει το σκορ. Ο Ζερβίνιο έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή του Κάρολ αδειάζοντας δύο παίκτες του Ολυμπιακού και έδωσε στον Ροζίτσκι με τον Τσέχο να κάνει το 0-1 με δυνατό σουτ.

 

34΄ Στο τελευταίο δεκάλεπτο έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τον Αμπντούν που είναι ο καλύτερος παίκτης μέχρι τώρα του Ολυμπιακού να κάνει ακόμη ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

25΄ Ο Αμπντούν είναι σε τρελά κέφια και κάνει ό,τι θέλει την άμυνα της Άρσεναλ! Ο Αλγερινός μετά από τρομερή προσωπική ενέργεια άδειασε όλη την Άρσεναλ, έδωσε στον Τοροσίδη όμως το σουτ του Έλληνα άσου ήταν κακό και πέρασε άουτ.

23΄ Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές και απειλεί συνέχεια την εστία του Σέζνι, όπως και τώρα με τον Αμπντούν να μπαίνει από τα αριστερά και τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ να διώχνει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Αλγερινού.

20΄ Κόρνερ του Μασάδο από τα δεξιά, ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ροζίτσκι διώχνει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

17΄ Ο Ράμσεϊ δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ μόνος του μέσα στην περιοχή του Κάρολ και ευτυχώς ο κίνδυνος απομακρύνεται για τον Ολυμπιακό.

11΄ Ωραία προσπάθεια με τον Αμπντούν να μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή του Σέζνι, να γυρίζει στον Τζιμπούρ αλλά πριν ο Αλγερινός τσιμπήσει την μπάλα ο Βερμάελεν διώχνει σε κόρνερ

Αδύναμο σουτ του Αμπντούν, χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει ο Σέζνι και στη συνέχεια η Άρσεναλ βγήκε στη κόντρα αλλά ο Τοροσίδης πρόλαβε τον Σαμάκ πριν πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή του Κάρολ.

Πρώτο σουτ στον αγώνα για την Άρσεναλ, με τους Λονδρέζουν να μπαίνουν στην περιοχή του Μέγιερι αλλά το σουτ του Ζερβίνιο πέρασε άουτ

1΄ Σέντρα στο Φάληρο με την Άρσεναλ να έχει την μπάλα.

Oι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Ντιακιτέ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλας, Μανιάτης, Μασάδο, Φέισα, Γκρέκο, Αμπντούν και Τζεμπούρ

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Σέζνι, Βερμάελεν, Σκιλασί, Τζένκινσον, Μιντ, Ράμσεϊ, Ροζίτσκι, Κοκλέν, Ζερβινιο, Τσάμπερλεϊν και Σαμάκ

Διαιτητής: Μαγιένκο