Ο διεθνής επιθετικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του, αναφέροντας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Παρί είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Εμείς, όμως, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι λέει ο προπονητής μας ούτως ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Έχεις σκοράρει αρκετές φορές κόντρα σε γαλλικές ομάδες. Επίσης, δεν έχουν περάσει από το Καραϊσκάκη πολλές καλές ομάδες. Ποιο είναι το μυστικό για να πετύχει ο Ολυμπιακός το στόχο του;

Να κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής μας. Είναι αναγκαίο να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Σε αυτό το επίπεδο εάν δεν είσαι, μπορείς να πάθεις ζημιά πολύ γρήγορα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100% μας, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό που θέλουμε.

Αντίπαλος στην πρεμιέρα είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο. Ποιες είναι οι αδυναμίες και τα τρωτά της σημεία;

Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Σε κάθε θέση έχουν ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Στα τελευταία δύο ματς έχεις πετύχει ισάριθμα χατ τρικ. Θα σε βοηθήσει αυτό για το ματς με την Παρί; Έχεις δέσει καλά με τον Σαβιόλα;

Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες και όχι ότι πέτυχα εγώ αυτά τα 6 γκολ. Σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα. Αυτό θέλουμε, να νικά ο Ολυμπιακός. Με τον Σαβιόλα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, αλλά το ίδιο ισχύει και με τους άλλους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι τους θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα.