Αναλυτικά:

Τι μάθημα έχετε πάρει από πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Πήραμε πιο μεγάλη ωριμότητα μέσα από τα ματς. Δεν υπάρχει εύκολα παιχνίδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να έχουμε συνέχεια την προσοχή μας στον αγώνα διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η ζημιά".

Υπάρχει κάποια διαφορά των αγώνων του Σαμπιονά με Ευρώπη; "Βεβαίως υπάρχει διαφορά. Είναι αλλιώς να παίζεις στο εξωτερικό με ιστορικές ομάδες και σε ξένα γήπεδα που είναι γεμάτα με κοινό. Είναι μεγάλη προσδοκία για εμάς να έχουμε τέτοιους αγώνες μπροστά μας".

Πιστεύεις πως είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για εσάς; "Δεν θεωρώ πως είναι το πρώτο μεγάλο ματς. Ήδη έχουμε δώσει αρκετά. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σημαντικό. Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε με την Μπορντό όπως παίξαμε πριν από λίγες ημέρες".

Σας ενοχλεί ο τίτλος του φαβορί; "Αυτό εσείς το λέτε. Εμείς ξέρουμε πως έχουμε να παίξουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι ομάδα που παίζει πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε σε μία καυτή έδρα. Σεβόμαστε πολύ αυτήν την ομάδα".

Για τον Μήτρογλου, απάντησε σε σχετική ερώτηση: "Εγώ κυρίως φοβάμαι όσους έχουν καιρό να σκοράρουν. Εκτός από αυτούς που βάζουν συνέχεια γκολ. Τον Μήτρογλου τον ξέρω. Είναι πολύ ικανός επιθετικός. Θα πω να τον προσέχουν".

Από το αυριανό ματς θα λείπει ο Άλεξ. Θα έχετε διαφορές; "Εμείς έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν κάθε κενό. Και του Άλεξ. Όποιος και εάν πάρει την θέση του θα δώσει την φρεσκάδα του. Θα βοηθήσει και θα αποδείξει πως για όλες τις θέσεις έχουμε παίκτες ικανούς".

Η νίκη με την Μπορντό βοήθησε γενικά; "Σίγουρα η νίκη βοηθάει. Δίνει πιο μεγάλη εμπιστοσύνη. Αν και αρχικά χάσαμε βαθμούς δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας. Ξέραμε πως κάποια στιγμή θα απέδιδε η δουλειά μας. Βλέπουμε πως η προσπάθειά μας βγαίνει στο γήπεδο και αυτό ελπίζουμε να γίνει και αύριο".