Η Γαλατάσαραϊ στη δεύτερη… δόση του αγώνα που άρχισε χθες και διακόπηκε λόγω χιονόπτωσης επικράτησε 1-0 στο παγωμένο «Αλί Σάμι Γεν» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας με την παρηγοριά του εισιτηρίου για τους «32» του Europa League.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δεξί σουτ από κεφαλιά πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.  

Ο διαιτητής έδωσε την έγκρισή του για τη συνέχιση της αναμέτρησης, η οποία κάτω από πολικές καιρικές συνθήκες, δεν προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα. Οι ευκαιρίες ήταν περιορισμένες, η χιονόπτωση διέκοψε για λίγα λεπτά ξανά την κανονική ροή και το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, η οποία είχε και μία ελαφρά υπεροχή.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έριξε στο ματς τον Ουμούτ Μπουλούτ στο 81ο λεπτό, παίζοντας και το τελευταιό επιθετικό "χαρτί" του. Μία αντεπίθεση στο 85' έφερε τον Σνάιντερ στην περιοχή, να κοντρολάρει την μπάλα μπροστά στα μάτια του... αγάλματος Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Ολλανδός πλάσαρε όμορφα, νίκησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν κι έστειλε την "τσιμπόμ" στην κλήρωση της Νιόν!

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Σετζού, Καγιά, Ζαν, Εμπουέ (81' Μπουλούτ), Μέλο, Ινάν, Ριέρα, Σνάιντερ (90+2' Γιουλσελάμ), Γιλμάζ, Ντρογκμπά

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90' Τζιοβίνκο), Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ, Βιδάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87' Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε