Αναλυτικά ο διάλογος με τον Γρηγόρη Γεωργάτο:

Γρηγόρη, θα θέλαμε τη γνώμη σου για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ. Ποια είναι η γνώμη σου, θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός έχει τύχη στο «Εμιρέιτς»;
«Αν και σίγουρα έχει δύσκολο έργο, όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά ξαναλέω πως είναι δύσκολο».

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που πιστεύεις πως πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;
«Ο ρυθμός είναι το κυριότερο στοιχείο. Η Άρσεναλ έχει ένα γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι της και αυτό πρέπει να το προσέξει ο Ολυμπιακός που σαφώς δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο από πλευράς ταχύτητας. Θεωρώ πως πρέπει να κρατήσει το ρυθμό χαμηλά. Αυτό θα είναι το “κλειδί” κατά τη γνώμη μου».

Αν και δεν έχεις αγωνιστεί στο «Εμιρέιτς» ξέρεις από αγγλικές έδρες. Δώσε μας μία εικόνα από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα της Αγγλίας...
«Είναι μία καθαρά ποδοσφαιρική έδρα το “Εμιρέιτς”, όχι όμως τόσο φανατική. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν βοηθούν την ομάδα με τον δικό τους τρόπο. Το γήπεδο της Άρσεναλ είναι τεράστιο, χωράει αρκετό κόσμο και θα παίξει ρόλο».

Που πιστεύεις ότι πρέπει να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ;
«Η Άρσεναλ δεν είναι αυτή που ξέρουμε από τα προηγούμενα χρόνια, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ίσα-ίσα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν χωράει αμφισβήτηση σε αυτό. Ο Ολυμπιακός πάντως όπως είπα και πριν πρέπει πρώτα απ' όλα να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και από 'κει και πέρα να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τις αντεπιθέσεις και τις όποιες ευκαιρίες του παρουσιαστούν στον αγώνα».

Ποιους ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός κατά τη γνώμη σου;
«Τον Γούολκοτ, ο οποίος είναι ένα παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και ταχύτητα στο χώρο. Τον Ζερβίνιο, που επίσης διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση. Ο Φαν Πέρσι είναι κι αυτός σταθερή αξία και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ και ο Αρτέτα στο χώρο του κέντρου κάνει μεγάλη δουλειά, περνώντας μπαλιές στους επιθετικούς».