Facebook Pixel Ο ISIS απειλεί με επιθέσεις στα προημιτελικά του Champions League! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 08:03:00

Συναγερμός σε Ευρώπη και UEFA: Ο ISIS απειλεί με επιθέσεις στα προημιτελικά του Champions League! (pic)

Sportdog Team
Συναγερμός σε Ευρώπη και UEFA: Ο ISIS απειλεί με επιθέσεις στα προημιτελικά του Champions League! (pic)

Με μια ανατριχιαστική φωτογραφία το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατική επίθεση σε ένα από τα γήπεδα των προημιτελικών του Champions League.

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί η UEFA αλλά και οι αρχές σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία μετά την φερόμενη απειλή του ISIS, που καλεί τους "μαχητές" του σε επιθέσεις στα γήπεδα των προημιτελικών του Champions League.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "ondacero", το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε μια σοκαριστική φωτογραφία στα social media, που αναφέρει "σκοτώστε τους όλους" και τα ονόματα των τεσσάρων σταδίων στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην φωτογραφία διακρίνονται το Santiago Bernabeu που θα φιλοξενήσει το Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι, το Emirates Stadium, που θα διεξαχθεί το Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου, το Parc de Prince που θα γίνει το Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και το Wanda Metropolitano, που θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ.

Όπως είναι λογικό η UEFΑ έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα, όπως και οι αρχές σε Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία, με τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις να έχουν χαρακτηριστεί ήδη ως υψηλής επικινδυνότητας, όμως το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει νέα σύσκεψη των μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Για την ώρα δεν προκύπτει θέμα αναβολής των αναμετρήσεων, ωστόσο στην UEFA βρίσκονται σε εγρήγορση και την Τρίτη θα αποφασίσουν αν θα παρθούν αυστηρότερα μέτρα σε συνεννόηση πάντα με τις αρμόδιες αρχές των χωρών που θα φιλοξενηθούν οι τέσσερις αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags