Ντράγκαν Κοκότοβιτς: Τη βεβαιότητά του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα έναντι της Μπόρατς εξέφρασε ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM δηλώνοντας σίγουρος για την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στη σημερινή ρεβάνς των δύο ομάδων στη Βοσνία και μετά το 3-2 της Τούμπας.

Για τη δουλειά του στην Ελλάδα και τις ομάδες που δούλεψε:

«Στον ΠΑΟΚ δούλεψα 2 φορές, στον Ατρόμητο 2 φορές, στα Γιάννενα 2 φορές, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Καλαμάτα, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς… Σε πολλές ομάδες. Δεκαεπτά χρόνια ήταν αρκετά».

Για το τι θα δούμε απόψε το βράδυ στην Μπάνια Λούκα:

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα σίγουρα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και στη Βοσνία είναι διαφορετικά, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι της Βοσνίας. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω τους υποτίμησε λίγο. Πίστευα από το πρώτο παιχνίδι θα είχε ξεκαθαρίσει την πρόκριση. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο αγώνα μπορεί να προκριθεί άνετα. Θα είναι διαφορετικό το ματς στην Μπάνια Λούκα και σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολο για τον ΠΑΟΚ».

Αναλύοντας τη σκέψη του τόνισε:

«Θα είναι πιο εύκολο γιατί η Μπόρατς θα πρέπει να παίξει πιο ανοικτά αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα και θα δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πιο εύκολα έτσι θα φτάσει στο γκολ. Οι παίκτες που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο νεαροί εξτρέμ που είναι 20 ετών και παίζουν στην Εθνική, είναι αρκετά γρήγοροι, ο Βούκοβιτς είναι πιο επικίνδυνος, δεξιοπόδαρος, μπαίνει μέσα και έχει καλό σουτ. Θέλει προσοχή. Νομίζω επικεφαλής τους είναι ο Γκράχοβατς που είναι πιο έμπειρος, έχει παίξει στη Ραπίντ, στην Αστάνα, στη Ριέκα, πήγε στην Τουρκία και από αυτόν ξεκινούν τα πάντα για την Μπόρατς. Αυτοί παίζουν στην κόντρα επίθεση και είναι γρήγοροι».

Για την ατμόσφαιρα και αν θα είναι εχθρική για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν το πιστεύω. Η Μπόρατς δεν είναι τόσο γνωστή ομάδα. Δεν πιστεύω να είναι εχθρική. Αν έπαιζε στο Σαράγεβο ίσως να ήταν. Στην Μπάνια Λούκα είναι Σέρβοι. Έχουν τους Έλληνες σαν φίλους, σαν αδέρφια».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και τον κόσμο του Δικεφάλου:

«Ο ΠΑΟΚ γενικά έχει πιο καλό υλικό, έχει παικταράδες. Ο Μούργκ, ο Μπράντον, ο Ντεσπόντοφ, ο Κωνσταντέλιας, ο Σβαμπ… Έχει πολλούς καλούς παίκτες και τον Βιεϊρίνια που είναι θρύλος του συλλόγου και βοηθάει την ομάδα. Τον Ζίβκοβιτς τον είδα σε πολλά παιχνίδια, δεν πάλευε στην Μπενφίκα όπως παλεύει στον ΠΑΟΚ, τρέχει και είναι πολύ χρήσιμος.

Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα με τον καλύτερο κόσμο, τους καλύτερους φιλάθλους. Μπορεί να μιλάμε για Μπόκα Τζούνιορς, για Ρίβερ Πλέιτ, αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κάτι άλλο και μόνο όποιος το έζησε μπορεί να το καταλάβει», είπε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.