ΠΑΟΚ: Στις 22 Ιουλίου, ο Πρωταθλητής Ελλάδας είχε μάθει πως η Μάλμε θα βρεθεί στον δρόμο του, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε επί της Μπάνια Λούκα και τώρα περιμένει τον αντίπαλό του από την Σουηδία.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου είχαν προνοήσει για την εντατική παρακολούθηση της Μάλμε στα παιχνίδια που ακολούθησαν μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Τόσο για το Champions League όσο και για το Σουηδικό Πρωτάθλημα. Έτσι η Μάλμε μπήκε στο “μικροσκόπιο” των εκπροσώπων του Δικεφάλου στις πρόσφατες αναμετρήσεις με την Κλάκσβικ (από τα νησιά Φερόε για το Champions League) και την Σίριους για το Σουηδικό Πρωτάθλημα.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια οι Γιάννης Θωμαίδης και Μάκης Κοσμίδης τσέκαραν τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Ενημέρωσαν το προπονητικό επιτελείο του Δικεφάλου, για να ληφθεί άμεσα η απόφαση για το πλάνο δράσης που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του Πρωταθλητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι στην Σουηδία, θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας). Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Τρίτη 13 Αυγούστου στην Τούμπα στις 20:30. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Αυτή η διπλή εντατική παρακολούθηση της Μάλμε θα βοηθήσει τον Λουτσέσκου για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με την πρωτοπόρο του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Πηγή: metrosport.gr