Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε Φιλώτας Πέλλιος, με τον πρόεδρο των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ να καταθέτει την άποψη του για την αναμέτρηση του Δικεφάλου απέναντι στη Μάλμε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Αρχικά ανέφερε: «Με αυτή την εμφάνιση ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την πρόκριση, μιλάω για τη χθεσινή εμφάνιση η οποία μου θύμιζε ένα ερασιτεχνικό παιχνίδι με πολλά λάθη. Θέλω να λέω αυτό που πιστεύω, έχω γίνει το μαύρο πρόβατο, αλλά θέλω να έχω τη γνώμη μου. Σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη σημασία, μπήκαν  7 γκολ».

Προσθέτοντας: «Τον Βιεϊρίνια τον αγαπάμε, αλλά για ποιον λόγο να μπει εκείνη την ώρα; Για ποιον λόγο να κάνει τρεις αλλαγές σε εκείνο το χρονικό σημείο ενώ υπάρχει η προοπτική της παράτασης. Τόσο ο Λουτσέσκου όσο και οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, για εμένα έτσι είναι η αλήθεια, ούτε έχω να πάρω κάτι ούτε έχω να δώσω κάτι. Από την ένταση που έχω , δεν μπόρεσα να κοιμηθώ, μιλάμε για μία διοργάνωση κόσμημα την οποία είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ, η Μάλμε δεν ήταν καλύτερη ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν περάσαμε».