Ο Λιονέλ Μέσι είχε φτάσει τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σπάζοντας το ρεκόρ του Πελέ και έστειλε μπουκάλια μπύρας περιορισμένης έκδοσης με την ονομασία «Messi» σε όλους τους τερματοφύλακες εναντίον στους οποίους σκόραρε.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε γίνει ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ, 644, για μια ομάδα (Μπαρτσελόνα) και το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Πελέ, με 643 με τη φανέλα της Σάντος.

Μέσα σε 160 τερματοφύλακες ο Τζόρβας

Ο Λιονέλ Μέσι για να γιορτάσει το ρεκόρ του έφτιαξε 644 προσωποποιημένα μπουκάλια τα οποία έστειλε στους 160 διαφορετικούς τερματοφύλακες, κόντρα στους οποίους σκόραρε.

«Κανένα γκολ δεν είναι εύκολο»

Ο Αργεντινός επιθετικός με χορηγό τη μάρκα μπύρας Budweiser κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Οι βασιλιάδες δεν φτιάχνονται μια μέρα στην άλλη» που περιλάμβανε την περιορισμένη έκδοση μπουκάλι μπύρας «Messi».

Ο Μέσι είχε γράψει ένα σημείωμα σε κάθε τερματοφύλακα, το οποίο έστειλε μαζί με τις μπύρες, λέγοντας πως: «Κανένα γκολ δεν είναι εύκολο».

Υπήρχε μόνο ένας Έλληνας τερματοφύλακας που πήρε την μπύρα Messi και ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο νυν επιστάτης της τηλεοπτικής Φάρμας του STAR δέχθηκε τρία μπουκάλια, αφού αυτός ήταν κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια της σεζόν 2010-11 και είχε δεχθεί τρία γκολ από τον Αργεντίνο στις νίκες της Μπαρτσελόνα με 5-1 και 3-0.