Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέδειξε για πολλοστή φορά το γιατί θεωρείται η Βασίλισσα της Ευρώπης, πετυχαίνοντας μία ανατροπή, από αυτές που... ειδικεύεται. Η Ντόρτμουντ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι μείωσαν στο 60', το Μπερναμπέου... κατηφόρισε, ο Βινίσιους άρχισε το σόου (έκανε χατ τρικ) και η Ρεάλ πήρε τη νίκη με το εμφατικό 5-2!

Το «ριμέικ» του τελικού της περιόδου 2023/2024 στο Γουέμπλεϊ δεν είχε διαφορετικό πρωταγωνιστή. Η χαμένη του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης, το βράδυ της 1ης Ιουνίου, Ντόρτμουντ, προηγήθηκε με τους Μάλεν και Γκίτενς στο ημίχρονο, αλλά στο β' μέρος οι Ρούντιγκερ, Βινίσιους (3) και Βάθκεθ οδήγησαν τη Ρεάλ σε μία ανεπανάληπτη ανατροπή.

Η Στουτγκάρδη έκανε την έκπληξη στο Τορίνο, επικρατώντας 1-0 της Γιουβέντους με γκολ στο 90+2', ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν "γκέλαρε" επίσης, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την Αϊντχόφεν.

Η Άστον Βίλα νίκησε 2-0 τη Μπολόνια και είναι μόνη πρώτη, αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει το 3x3 ως τώρα στη διοργάνωση. Όσο για την Άρσεναλ, πανηγύρισε δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Σαχτάρ στο Λονδίνο.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα της Στουρμ Γκρατς, ενώ η Τζιρόνα νίκησε με το ίδιο σκορ τη Σλόβαν Μπρατισλάβα στην Ισπανία.