Στα γραφεία της Τούμπας βρίσκονται ήδη οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ, αλλά και στελέχη της ΠΑΕ. Η κατάσταση που προκύπτει είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ γρήγορα και με συγκεκριμένες κινήσεις.

Αυτή την στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει την έκθεση της αστυνομίας που θα περιγράφει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν, με στοιχεία που (λογικά) θα ελαφρύνουν την θέση της ΠΑΕ η οποία κατηγορείται από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για ελλιπή μέτρα τάξης. Γι’ αυτό εξάλλου και η διαφορά στο ύψος προστίμου με την Ραπίντ Βιέννης που ήταν φιλοξενούμενη και δεν είχε ευθύνη για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν και με την Ραπίντ, με την οποία θα απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας. Πρέπει να τονιστεί ότι η απολογία θα γίνει εγγράφως. 

Στο μεταξύ από την πλευρά του Δικεφάλου αναζητούνται στοιχεία για την υπόθεση που χθες αποκάλυψε το PAOK24 και αφορά την περσινή αναμέτρηση Παναθηναϊκός Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκεί όπου έγιναν παρόμοια επεισόδια με αυτά της Τούμπας. Ήδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λένε ότι η υπόθεση εκείνη είναι πολύ περίεργη, αφού κανείς δεν ξέρει γιατί δεν εκδικάστηκε και γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός έστω και με ένα ευρώ πρόστιμο… Σε κάθε περίπτωση και η επικοινωνία με την ΕΠΟ αλλά και τους Έλληνες παράγοντες που δουλεύουν στην UEFA (Θεοδωρίδης – Κομνηνός) είναι απαραίτητη… 

Πηγή: Paok24.com