90+5' Τέλος της αναμέτρησης

94'
Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χουχούμης στην θέση του Κουίνσι

91' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σεϊταρίδη και διώξιμο των αμυντικών της Τότεναμ, ο Μαυρία έκανε το δυνατό σουτ εντός περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

85' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαυρίας στην θέση του Χριστοδουλόπολου

81' Νέα αλλαγή για την Τότεναμ με τον Σάντρο να παίρνει τη θέση του Χάντλστοουν

80' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα του Χριστοδουλόπολου, ο Πίντο με τακουνάκι στέλνει την μπάλα άουτ

77' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Εκπληκτική μπαλιά από τον Σεϊταρίδη και ο Τοτσέ με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ για το 1-1

 

76' Αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Τάουνσεντ πέρασε στην θέση του Λένον

75' Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα

71' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τοτσέ έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία των Άγγλων.

66' Αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Σίγκουρντσον στην θέση του Ντέμπσεϊ

65' Ευκαιρία για την Τότεναμ. Ο Μπέιλ επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καρνέζη.

58' Σουτ του Ντέμπσεϊ, πέφτει και μπλοκάρει ο Καρνέζης

55' Ευκαιρία για την Τότεναμ. Ο Ντεφόε φεύγει ωραία στην κόντρα, κάνει και το σουτ από δύσκολη θέση, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

51' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι κινείται πολύ ωραία από αριστερά, κάνει και την σέντρα, όμως ο Ντόουσον με προβολή διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισοκό πέρασε στην θέση του Μαρίνου

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

43' Καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό.
Ο Σεϊταρίδης βγάζει ωραία σέντρα για τον Τοτσέ, αυτός παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Γιορίς με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει.

41' Κίτρινη κάρτα στον Μπέιλ για φάουλ πάνω στον Σεϊταρίδη

40' Απειλεί ξανά η Τότεναμ, σουτ έξω από την περιοχή, διώχνει δύσκολα ο Καρνέζης

37' Νέα ευκαιρία για την Τότεναμ. Δυνατό σουτ του Μπέιλ, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Καρνέζης

35' Γκολ για την Τότεναμ. Εκτέλεση φάουλ από αριστερά έξω από την περιοχή, ο Ντάουσον πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη για το 0-1.

 

32' Ωραία ανάπτυξη για τον ΠΑΟ, ο Κουίνσι παίζει το 1-2 με τον Τοτσέ και προσπαθεί να βγάλει τετ α τετ τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά βγαίνει γρήγορα και μπλοκάρει ο Γιορίς.

27' Νέα καλή στιγμή για την Τότεναμ. Ο Λένον φεύγει γρήγορα στην αντεπίθεση, κάνει και το σουτ έξω από την περιοχή και ο Καρνέζης πέφτει σωστά και μπλοκάρει.

25' Ευκαιρία για την Τότεναμ. Ο Ντέμπσειϊ μπαίνει στην περιοχή, βγάζει την σέντρα – σουτ και ο Καρνέζης διώχνει δύσκολα.

20' Καλή ευκαιρία για την Τότεναμ. Ο Ντέμπσεϊ εκτελεί απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καρνέζη.

15' Ωραία κίνηση του Σεϊταρίδη από δεξιά, βγάζει και την σέντρα, αλλά ο Γιορίς μπλοκάρει προ του Τοτσέ.

5' Πιέζει η Τότεναμ στα πρώτα λεπτά, ο Παναθηναϊκός έχει περιοριστεί στο μισό γήπεδο. Τρία κόρνερ σε πέντε λεπτά οι Άγγλοι.

3' Χέρι του Πίντο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί το ματς.

2' ο Μπέιλ κάνει την σέντρα, ο Πίντο διώχνει πολύ σωστά σε κόρνερ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ

Η ενδεκάδα της Τότεναμ: Γιορίς, Ντέμπσει, Βερτονγκεν, Χουντλεστον, Λένον, Μπέιλ, Ντεφόε, Ντεμπελέ, Ντάουσον, Γουόκερ, Κόλκερ