Προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στην πρόκριση του Ολυμπιακού. Μπορεί να κάνει το 3-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση να περάσει. Η Λεβάντε δεν έδειξε πως έχει σπουδαία ομάδα, άλλωστε. Αρκεί να μην πέσει στην ίδια παγίδα με αυτή που έπεσε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται να δώσει χώρο και να περιμένει. Αφού κυνηγάει το σκορ, βέβαια, θα πρέπει να βγει μπροστά, θα έλεγε κάποιος. Ναι αλλά έτσι έφαγε τρία γκολ στην Ισπανία, θα πω εγώ!

Τώρα έχει εικόνα της Λεβάντε ο Ολυμπιακός, ξέρει πως έχει δυνατή δεξιά πλευρά, ξέρει πως δίνει χώρο στον αντίπαλο και θέλει να τον βρει ξεβράκωτο στην αντεπίθεση. Καλός προπονητής είναι ο Μίτσελ, ο κόσμος θα είναι εκεί και θα τον σπρώξει τον Ολυμπιακό, θα τον βοηθήσει να πάρει την πρόκριση. Το ποδόσφαιρο είναι βασιλιάς των σπορ γιατί όλα μπορούν να γίνουν. Αλλά για να γίνουν, πρέπει να τα διεκδικήσεις.

Αν ο Ολυμπιακός χτυπήσει το παιχνίδι με τακτικά έξυπνο τρόπο, πιστεύω στην πρόκρισή του. Αλλά και να μην προκριθεί, τελικά, αν νικήσει (μία νίκη την οποία πιστεύω πολύ και θα την παίξω στο Στοίχημα), θα ζεστάνει τον κόσμο του και θα είναι πάλι κερδισμένος. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.