Ή έστω να διεκδικήσει την πρόκριση και να παλέψει μέχρι το τέλος.

Καταρχήν, παρά το σκορ που διαμορφώθηκε στη Βαλένθια, δεν φάνηκε στο παιχνίδι τόση διαφορά δυναμικότητας που να δικαιολογεί το 3-0. Αν μάλιστα ο Τζιμπούρ είχε μειώσει στο τέλος, όλα θα ήταν διαφορετικά.

Δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση η διαιτησία να είναι τόσο κακή όσο στο πρώτο παιχνίδι. Ο Σλοβένος δεν χρειάζεται να παίξει έδρα, απλά να είναι πενήντα-πενήντα στα σφυρίγματα του.

Άλλος ένας λόγος είναι ότι ο Μίτσελ πλέον γνωρίζει καλύτερα και την ομάδα του αλλά και την Λεβάντε.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους που αν τους βοηθήσει σωστά, χωρίς να ασκεί πίεση από το πρώτο λεπτό, μπορεί να αποτελέσει σημαντική βοήθεια. Κανείς δεν ξέρει πότε θα μπει το γκολ ή τα γκολ που ίσως στείλουν το ματς στην παράταση.

Το κρυφό μυστικό, και ένας επιπρόσθετος λόγος που ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να ελπίζει απόψε, είναι η ευρωπαϊκή του εμπειρία. Το πως να διαχειριστεί ένα παιχνίδι που από την αρχή δείχνει χαμένο. Πως να προσέξει τα νώτα του για να μη δεχθεί γκολ σε μια αντεπίθεση, ρίχνοντας παράλληλα βάρος στην επίτευξη γκολ.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού δεν είναι όνειρο χειμωνιάτικης νυκτός. Στο ποδόσφαιρο μια μικρή καταιγίδα, για ένα δεκάλεπτο, αρκεί για να στείλει τον έναν στον παράδεισο και τον άλλο στην κόλαση.

Επομένως απόψε αναμένουμε να δούμε το ευρωπαϊκό καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποκλείσει για πρώτη φορά ισπανική ομάδα.

Πηγή: pamesports.gr