Λάτσιο-Φενέρμπαχτσε 1-1

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τη Λάτσιο να έχει την υπεροχή, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Ντεμιρέλ. Οι Ιταλοί ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και βρήκαν τελικά τον δρόμο για τα δίχτυα στο 60' με κεφαλιά του Λούλιτς.

Η Λάτσιο πήρε τα πάνω της και αναζήτησε το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το "ζευγάρι" σε παράταση, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, ο Ερκίν με σουτ από την περιοχή στο 74' ισοφάρισε σε 1-1, έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων (που ήθελαν πλέον τρία ακόμη γκολ) και "σφράγισε" την πρόκριση των Τούρκων.

Νιούκαστλ-Μπενφίκα 1-1

Η Μπενφίκα μόλις στο 3ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Κρουλ ωστόσο να εξουδετερώνει το τακουνάκι του Λίμα, ενώ στο 28` οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια… ανάσα από το γκολ, όταν ο Κρουλ βγήκε δεξιά στα όρια της περιοχής του για να μπλοκάρει, έχασε τη μπάλα, αλλά το σουτ του Γκαϊτάν έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αϊνταρά. Η Μπενφίκα είχε ακόμα μία πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Σάλβιο στο 36’, ενώ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Παπίς Σισέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του σωστά δεν μέτρησε καθώς ο επιθετικός από τη Σενεγάλη ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άλαν Πάρντιου αποφάσισε να ρισκάρει, περνώντας στο ματς τον Αμεόμπι στη θέση του Μπιγκιριμάνα. Ο έμπειρος φορ μάλιστα ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά τον Αρτούρ, με τους Πορτογάλους να απαντούν στις ευκαιρίες με τους Τζον και Γκαϊτάν.

Στο 62’ ο τεχνικός των γηπεδούχων έριξε στο ματς και τον Μπεν Αρφά, με τον Γάλλο να είναι αυτός που εννέα λεπτά αργότερα έκανε το κλέψιμο, πέρασε τη μπάλα στον Αμεόμπι και αυτός βρήκε τον Σισέ που με κοντινή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι «καρακάξες» προσπάθησαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά είδαν τον Σάλβιο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-1!