«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που γίνεται πολύ γρήγορη και άρα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Ασφαλώς και θέλουμε να πετύχουμε γκολ, να κερδίσουμε και να προκριθούμε, όμως, δεν πρέπει να αφήσουμε τη Σταντάρ να αναπτύξει τις επιθετικές αρετές της».

Ο Έλληνας τεχνικός είπε ακόμη για το παιχνίδι: «Η Σταντάρ είναι ομάδα με ιστορία τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Ευρώπη. Η κλήρωση ήταν εξ αρχής δύσκολη για εμάς. Μετά το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι έχουν μειωθεί οι πιθανότητές μας, όμως, θα εξαντλήσουμε όσα περιθώρια υπάρχουν να τις διεκδικήσουμε. Θέλουμε να πετύχουμε πρώτοι γκολ και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολη η αποστολή μας. Μπήκαμε στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανέτοιμοι, καθώς ενημερωθήκαμε αργά, όμως, θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι και ότι ήδη έχουμε εκπροσωπήσει σωστά την Ελλάδα».

Όσο για το ροτέισον που σκέφτεται να κάνει ο αντίπαλος προπονητής, Γκάι Λουζόν, στο παιχνίδι, είπε ο Καραγεωργίου: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο αντίπαλος. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Άλλωστε, και στο πρώτο παιχνίδι, στην Ξάνθη, ροτέισον έκανε ο αντίπαλος προπονητής κι αυτοί που μπήκαν έπαιξαν καλύτερα από αυτούς που ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι βασικοί!»