Αναλυτικά η συνέντευξή του Ισραηλινού τεχνικού στα prasinanea.gr:

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πείτε μας δύο λόγια για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

"Η Μακάμπι είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος Σύλλογος στο Ισραήλ. Διαθέτει ένα καλό σύνολο και έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο δεν μπορώ να σας πω ποσοστό γιατί δεν γνωρίζω το υλικό του Παναθηναϊκού φέτος. Πάντως σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι".

Υπάρχει κάποιος παίκτης που να ξεχωρίζει;

"Κοιτάξτε, ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιων. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες από τη μέση και μπροστά. Είναι κυρίως παίκτες νεαροί σε ηλικία που μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι όλοι τους παίκτες με πολύ μεγάλη φιλοδοξία να πετύχουν και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα.

Εκτός από τους νεαρούς υπάρχουν βέβαια τόσο ο Κολαούτι όσο και ο Ιτζάκι που είναι πιο γνωστοί και είναι πάντα επικίνδυνοι.".

Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στο Ισραήλ δίνει πλεονέκτημα στην Μακάμπι;

"Δεν ξέρω πως είναι ο Παναθηναϊκός, όμως ξέρω ότι η Μακάμπι διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα. Ο κόσμος δημιουργεί πολύ θερμή ατμόσφαιρα και αυτό δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μακάμπι".