Σκεφτείτε τώρα τί πιστεύατε για την τύχη του ΠΑΟΚ στο γκρουπ με αντιπάλους την Τότεναμ και την Ρούμπιν Καζάν. Τώρα ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε την βαθμολογία του ομίλου. Κι όποιος μου πει ότι τότε «έβλεπε» τον ΠΑΟΚ πρώτο να περάσει την πρωταπριλιά απ' το λογιστήριο να πάρει ένα μπόνους.

Κι όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει αυτό το «σαν ψέμα» μια απολύτως χειροπιαστή και δίκαιη πραγματικότητα. Και αυτό το κατάφερε (βεβαίως) χάρη στους ποδοσφαιριστές του, αλλά (κυρίως) χάρη και στον προπονητή του. Ο Μπόλονι βλέπω ότι γίνεται δύο πράγματα γι' αυτήν την ομάδα: Ο δημιουργός της και συνάμα η έμπνευσή της. Γιατί αυτός είναι που κάνει αυτόν τον ΠΑΟΚ Ευρωπαίο.

Με την λογική της δουλειάς του και κυρίως με το όραμα για το παρόν και το μέλλον που περνάει στους ποδοσφαιριστές του. Όπως σας έχω ξαναγράψει, ακόμη και τώρα τη στιγμή του θριάμβου δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αποφύγει και στο μέλλον κακές εμφανίσεις και γκέλες. Μπορούμε όμως με βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι αν ο (αλαζών και πολλές φορές σκληρός) Ρουμάνος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να χτίσει το μέλλον του ΠΑΟΚ πάνω σε Ευρωπαϊκά θεμέλια. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία θα βρει άκρη με τα οικονομικά της και ο Ζαγοράκης (μη γελιέστε, αυτός πρέπει να είναι και στο μέλλον ο πρόεδρος) θα μπορέσει να φέρει στην Τούμπα παίκτες όχι σούπερ σταρ, αλλά εργαλεία για τη λογική της δουλειάς του Μπόλονι.

Όσο για τον κόσμο-λάβα του ΠΑΟΚ ένα έχω να πω: Τώρα είναι η στιγμή να αποδείξει ότι πέρα από το ασίγαστο πάθος του για την ομάδα διαθέτει και την αρετή που θα την εξελίξει σε υπολογίσιμη ευρωπαϊκή δύναμη, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Y.Γ: Η δήλωση Μπόλονι δεν αλλάζει σε τίποτε την ουσία του σκεπτικού με το οποίο έγραψα. Κι ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει το θέμα...

Πηγή: pamesports.gr