Εχασε μέσα στην Τούμπα από την Ουντινέζε με 3-0, ένα σκορ που δεν ανταποκρίνεται στη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο χειρότερος από την ιταλική ομάδα κι έχοντας πάρει ισοπαλία στο Ούντινε είχε κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε μια μεγάλη πρόκριση.

Πράγμα που είχε καταφέρει και με ισχυρότερους αντιπάλους. Ωστόσο χθες δεν ήταν η βραδιά του. Από έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο 15λεπτο και με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στα μέσα του ημιχρόνου, ποτέ δεν έπεισε ότι ήταν ικανός να διεκδικήσει το θαύμα.

Η ιταλική ομάδα διαχειρίστηκε άριστα το ακόμη και γι' αυτήν ανέλπιστο προβάδισμα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με βαριά ήττα του ΠΑΟΚ που προήλθε από ένα τρίτο γκολ με πέναλτι που είδε μόνο ο Νορβηγός διαιτητής.

Για ένα παιχνίδι που ουσιαστικά διήρκεσε μόνο 15' δεν μπορεί να πει κανείς πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις κάτι που συμβαίνει όταν οι αντιδράσεις των αμυντικών δεν είναι σωστές. Τόσο στο πρώτο, που προήλθε από κόρνερ, όσο και στο δεύτερο, που μπήκε από φάουλ, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ πιάστηκαν στον ύπνο.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, γι' αυτό όμως υποτίθεται ότι σε παιχνίδια που «απαγορεύεται» να δεχθείς γκολ, όπως το χθεσινό, η συγκέντρωση πρέπει να είναι στο έπακρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφυγε θα 'λεγα άδοξα από την Ευρώπη, αλλά η όλη πορεία της παραμένει ένας άθλος.

Πηγή: Goal