Το πρώτο όνομα της λίστας είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Atletico Madrid, Diego Costa, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερή χρονιά στους Μαδριλένους, αφού τους οδηγεί προς τον τίτλο στην Primera Division. Ο 25χρονος επιθετικός μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2018, όμως οι Ισπανοί δεν θα πουν όχι σε μια πρόταση από τους Άγγλους ύψους 35-40 εκατομμυρίων λιρών.

 

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Mario Mandzukic, ο οποίος ξέρει από τα Χριστούγεννα ότι ο ανταγωνισμός στου Βαυαρούς για την θέση του σέντερ-φορ θα είναι μεγάλη, αφού παίκτης της Bayern Munich θα είναι και ο Robert Lewandowski από το καλοκαίρι του 2014. Έτσι, ο Κροάτης επιθετικός δεν θα πει όχι σε πιθανή μετακίνησή του στην Premier League αλλά δεν θα σταθεί εμπόδιο ούτε η Γερμανική ομάδα, αν η Chelsea καταθέσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών.

 

Η λίστα για τους επιθετικούς κλείνει με το όνομα του Radamel Falcao, με τον Κολομβιανό να βρίσκεται ακόμα στα pits λόγω του τραυματισμού του στους χιαστούς. Ο 28χρονος επιθετικός της Monaco προλαβαίνει οριακά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα. Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι κοστολογούν τον παίκτη στα 60 εκατομμύρια λίρες, με τους Λονδρέζους να μην αποκλείουν την περίπτωσή του.

Πηγή: englishfootball.gr