Στο 29` ο Πελέ εκμεταλλεύτηκε τα… παιδικά λάθη των Μέισον και Ντέιβις στην άμυνα της Τότεναμ και νίκησε από κοντά τον Γιορίς για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ και τελικά κατάφεραν με έναν περίεργο τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 43’ ο Ντάιερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κέιν βρήκε ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και ο Λαμέλα την έστειλε-χρησιμοποιώντας καθαρά το χέρι του-στα δίχτυα της εστίας του Ντέιβις για το 1-1 που ήταν το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Με δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τη Σαουθάμπτον. Ο Στίβεν Ντέιβις δεν κατάφερε όμως σε καμία από αυτές να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Κούμαν, που είχε ξεκινήσει και πάλι αυτή πιο δυνατά. Τελικά η δικαίωση για τη Σαουθάμπτον ήρθε στο 65’, με τον Λονγκ να σεντράρει και τον Πελέ να ψηλότερα πάνω από τους αμυντικούς της Τότεναμ και τα διπλασιάζει τόσο τα τέρματα της ομάδας του όσο και τα προσωπικά του στο ματς.

Η Τότεναμ όμως δεν έδειξε να… μασάει και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να φτάσει ξανά στην ισοφάριση. Αυτή τη φορά το έκανε και με… νόμιμο τρόπο, με τον Τσαντλί να πλασάρει όμορφα τον Ντέιβις και να φέρνει και πάλι τον αγώνα στα ίσα για το τελικό 2-2.

Πηγή: england365.gr