Η παράδοση... συνεχίστηκε για την ομάδα του Μικ Μακάρθι, η οποία πήρε μια πολύτιμη νίκη που την απομάκρυνε από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ ξεπέρασε και την Σάντερλαντ με την οποία ισοβαθμούσε. Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γκάρι Σπιντ, με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα κασκόλ της Ουαλλίας να βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 52` η Σάντερλαντ άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Ρίτσαρντσον, σε γρήγορη αντεπίθεση μετά από γρήγορη αντεπίθεση. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους 10 μήνες, με τον διαιτητή να του δείχνει κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει. Μία καλή κεφαλιά του Ντογκο στο 68` εξουδετερώθηκε δύσκολα από τον Γουέστγουντ και στο 71` η Σάντερλαντ κέρδισε πέναλτι. O Λάρσον ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Χένεσι έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε, σημαίνοντας την αντεπίθεση της Γουλβς!

Στο 73`, αμέσως μετά το πέναλτι, ο Φλέτσερ μετά από σέντρα του Τζάρβις κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του, ενώ οι ευκαιρίες της Γουλβς συνεχίστηκαν και στο 81` ο Φλέτσερ με σουτ έκανε το 2-1! Γουλβς και Σάντερλαντ είχαν από μία καλή στιγμή μέχρι τη λήξη του ματς με Έμπανκς-Μπλέικ και Μπέντνερ αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να κρατούν τη νίκη μέχρι τέλους!

Πηγή: gazzetta.gr