Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Γουλβς η οποία επικράτησε με 21 μέσα στην έδρα της ΚΠΡ και επέστρεψε στις νίκες μετά από 9 αγωνιστικές. Μοιραίος παίκτης ο Σισέ, ο οποίος ως γνωστό, αποβλήθηκε στο 34ο λεπτό κι άφησε την ομάδα του με πάικτη λιγότερο για μία περίπου ώρα.

Στο 16` οι Ταϊβό, Σισέ και Ράιτι Φίλιπς συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Μπόμπι Ζαμόρα να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Γουλβς μπήκε δυνατά στην επανάληψη κι έχοντας και την αριθμητική υπεροχή έφερε το ματς σα ίσια στο 46ο λεπτό, όταν ο Μπλέικ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Τζάρβις από κοντά πλάσαρε κι έκανε το 1-1.

Στο 49` η κεφαλιά του Φλέτσερ σταμάτησε στο δοκάρι του Κένι, ενώ στο 52ο λεπτό, Φλέτσερ και Εμπάνς Μπλέικ δεν μπόρεσαν από κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα της ΚΠΡ. Έτσι, στο 71` ο Μπλέικ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ντόιλ, ο οποίο με πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Κέι, κάνοντας το 2-1.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-2

Σημαντικό βήμα σωτηρίας έκανε η Σουόνσι, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 54' να ανοίξουν το σκορ, καθώς μετά από κόρνερ ο Κόκερ έκανε λανθασμένα την κεφαλιά, η μπάλα πέτασε στον Φόρτσιουν που πλάσαρε τον Βορμ.
Η χαρά όμως της Μπρόμιτς κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς στο 55' ο Τέιλορ τροφοδότησε τον Σίγκουρντσον που με όμορφη ενέργεια μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 59' οι «κύκνοι» γύρισαν τα ματς σε 2-1 με το κοντινό πλασέ του Γκρέιαμ μετά από σέντρα του Σίγκουρντσον.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 1-1

Στο 1-1 έμειναν Γουίγκαν και Έβερτον μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 76'. Ο Μποσεζούρ εκτέλεσε το φάουλ και κατά λάθος ο Νέβιλ έστειλςε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τα «ζαχαρωτά» δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση στο 83ο λεπτό με τον Ανικεμπε που μόλις είχε μπει στο ματς. Ο Μπέινς έκανε τη σέντρα και ο Ανικεμπε με άπιαστη κεφαλιά, άφησε άγαλμα τον Αλ Χαμπσί.

ΣΤΟΟΥΚ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 0-1
Η Σάντερλαντ πέτυχε την 3η σερί νίκη της, επικρατώντας με 1-0 μέσα στην έδρα της Στόουκ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 45ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη ο Χουθ.
Οι «μαύρες γάτες» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 61ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Σκόρερ ο Τζέιμς ΜακΚλίν με όμορφη προσπάθεια.

ΝΟΡΙΤΣ-ΜΠΟΛΤΟΝ: 2-0

Στο 21', ο Αγιάλα σταμάτησε το σουτ του Νγκογκ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σέρμαν από τα τρία μέτρα έχασε απίστευτη ευκαιρία, καθώς έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 51', το σουτ του Τζάκσον πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 58' ο Ρούντι είπε όχι στο σουτ του Ιγκλς. Τελικά η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 70ο λεπτό. Ο Σέρμαν σούταρε αρχικά με την μπάλα σαν σταματά στον Γουίτερ και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-0.