Τρεις και μισή στήθηκα να δω Άρσεναλ-Τότεναμ...και πολύ καλά έκανα!! Μιλάμε για μπάλα όχι απλά σε διαστημική αλλα...σε διαγαλαξιακή ταχυτητα. Δεν προλαβαίνεις όχι ν' αξιολογήσεις αλλα....ούτε να δεις τις φάσεις. Ευκαιρίες κι απ' τους δυο, 0-1 η Τότεναμ, ευκαιρίες η Άρσεναλ πέναλτι και 0-2!!! Κι αμέσως 1-2 κι άλλες ευκαιρίες και 2-2!!! Δεύτερο ημίχρονο μετα και....5-2!!! Μπαμ μπαμ μπαμ!!! Ανάσα δεν παίρνεις!! Και πάνω που λες να χαλαρώσεις...ισοφαρίζει η Νόριτς τη Γιουναϊτεντ στο 84!!!! Αλλάζεις καναλι λοιπόν και βλέπεις τη μπάλα πάνω κάτω κι εκει!! Ευκαιρίες, τετ α τετ, τακλιν..... Και στις καθυστερήσεις αυτο το φαινόμενο της φύσης ο Γκιγκς το βάζει!!! Τη μέρα που συμπληρώνει 900 συμμετοχές!!!


Κι όμως,η Αγγλική πανδαισία δεν τελειώνει ακόμη! Τελικός Λιγκ Καπ, Λίβερπουλ-Κάρντιφ στο Γουέμπλει. Η ομάδα μου χάνει τ' άντερά της (σόρι κιόλας) και οι Ουαλλοί χωρίς ίχνος ευκαιρίας το βάζουν στο 21´!!!! Σκοτωμός μετά, πίεση, ευκαιρίες και ισοφάριση απ τον.....Σκρτελ!! Παράταση. Ο Ολλανδός μπαίνει αλλαγή, σκοραραει και λέω ότι θα την σηκώσω την κούπα. Αμ δε! Γκραν Γκινιόλ στο 118´, 2-2 και πέναλτι!! Ο ένας Τζεραρντ χανει το πρώτο κι ο....ξαδελφος το τελευταίο!! Το πήραμε αδέλφια έστω και με την ψυχή στο στόμα!!

Ανεξάρτητα όμως απ το ποιός θα το παιρνε ενα είναι βέβαιο: Ο Θεός του ποδοσφαίρου το μεσημέρι και τ' απόγευμα της Κυριακής δεν το.....κούνησε ρούπι απ την Αγγλία...Όπως κάνει άλλωστε περισσότερο απο έναν αιώνα τώρα...

Πηγή: pamesports.gr