Σκεφτείτε. Μετά την Πόρτο, ο special One έβαλε την σφραγίδα του σε δύο ομάδες, την Τσέλσι και την Ιντερ. Η αποχώρηση του έμοιαζε με κατάρα για τους διαδόχους του, αφού κανείς τους δεν μπόρεσε καν να αγγίξει τις καρδιές των φιλάθλων στο Λονδίνο και στο Μιλάνο. Για να μην πούμε για την αγωνιστική εικόνα τους.

Μια απλή περιφορά στις δύο πόλεις και το ερώτημα για το ποιον θα ήθελαν στον πάγκο, και το όνομα του Μουρίνιο, είναι στα χείλη όλων. Δίχως σκέψη, δίχως δισταγμό. Πώς να μην χαμογελά μετά ο Πορτογάλος, που έχασε κάποια στιγμή την δεδηλωμένη στην Μαδρίτη; Όλα του πάνε δεξιά. Τον τίτλο για να τον χάσει, πρέπει να γίνουν θαύματα, και με το που θα σηκώσει την κούπα, θα σβήσουν μονομιάς οι ήττες από την Μπαρτσελόνα. Αφήστε δε, που με την εικόνα των δύο «αιωνίων» αυτή την εποχή, δεν είναι τόσο σίγουρη και άνετη η επικράτηση των μπλαουγκράνα, όταν θα συναντηθούν για το πρωτάθλημα, αλλά και στην ενδεχόμενη κόντρα τους στο Τσάμπιονς Ληγκ.

Ακόμη όμως και να μην τα καταφέρει, όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί και το καλοκαίρι, θα στρωθεί χρυσάφι στα πόδια του: στην Αγγλία Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτυ, ακόμη και η Λίεβρπουλ, να είστε βέβαιοι ότι θα εξετάσουν την πιθανότητα να κινηθούν, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Στο Μιλάνο ο Μοράτι, μπορεί να διαρρέει, πως θέλει τον Βίλας Μπόας, αλλά αν η Μίλαν πάρει τον τίτλο, να δω πως θα γλυτώσει την μουρμούρα των νερατζούρι τιφόζι. Και βέβαια στην Μαδρίτη, θα τρέμουν την περίπτωση να τους αφήσει, και ας έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, ο άνθρωπος που τους ξανάφερε στην κορυφή.

Άλλωστε, αποδεικνύεται, ότι στο ποδόσφαιρο, «σπέσιαλ» είναι μόνον ένας. Και είναι κανόνας στην ζωή, ότι το σπέσιαλ το πληρώνεις παραπάνω…

Πηγή: pamesports.gr