Οι πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξαν το σκορ με τον Βιντάλ μόλις στο 9', ενώ ο Κουαλιαρέλα έκανε το 2-0 στο 22'. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και στο 25' μείωσαν σε 2-1 με τον Κασιόνε. Το γκολ αυτό όμως ήταν... λάθος κίνηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι θύμωσαν και τους τιμώρησαν!

Ο Ασαμόα στο 30' με υπέροχο ψαλιδάκι έκανε το 3-1, ο Τζιοβίνκο στο 38' το 4-1, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με γκολ του Κουλιαρέλα στις καθυστερήσεις για το 5-1!

Το δεύτερο ημίχρονο όμως, ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Με τον Κουαλιαρέλα να βρίσκει δίχτυα και να κάνει χατ τρικ με ένα φοβερό ψαλιδάκι, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1! Κάπου εκεί η Γιούβε πάτησε φρένο και σταμάτησε να σκοράρει, με αποτέλεσμα αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Περέν, Κόσιτς, Μποκέτι, Καπουάνο (46’ Καπράρι), Ζανόν, Νίλσεν, Κιντέρο, Κασκιόνε, Μοντεστό, Γιόνατας (54’ Βάις), Αμπρουσκάτο (65’ Βούκουσιτς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι (65΄Μαρόνε), Ίσλα (59’ Παντόιν), Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίσιο, Ασαμόα, Τζιοβίνκο, Κουλιαρέλα (68’ Μπέντνερ)




szólj hozzá: Pescara vs Juventus 0:1 Arturo Vidal


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 0:2 Quagliarella


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:2 Cascione


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:3 Asamoah


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:4 Giovinco


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:5 Quagliarella
szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:6 Quagliarella