Στο 10 ο Μπερέτο συνδυάστηκε με τον Μίκολι κι έκανε με όμορφο σουτ το 1-0. Η Παλέρμο συνέχισε να πιέζει και στο 20ο λεπτό έφτασε στο 2-0 με ένα φανταστικό σουτ του Ντονάτι από τα 25 μέτρα.

Η Λάτσιο κατέρρευσε από εκεί και πέρα και στο 41ο λεπτό οι Σικελοί έφτασαν και σε τρίτο γκολ. Ο Μίκολι εκτέλεσε το φάουλ και ο Σιλβέστρ με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 47` ο Μπαρέτο έκανε την κάθετη στον Μπουντάν που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λάτσιο κι έκανε από κοντά το 4-0. Η Παλέρμο δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 51' ο Μίκολι μετά από κάθετη του Ίλισιτς έκανε το 5-0.

Η Λάτσιο έμεινε με 10 παίκτες στο 74' λόγω αποβολής του Ντίας, αλλά κατάφερε να μειώσει σε 5-1 στο 85ο λεπτό με τον Κόζακ.

Ουντινέζε-Κάλιαρι 0-0

Η Ουντινέζε είχε στο 20ο λεπτό ένα καλό σουτ με τον Αρμέρο, ενώ στο 9' ο Αγκάτσι απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Πατζιέντα.

Στο 62ο λεπτό ο Αγκοστίνι έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πατζιέντζα, ενώ και στο 71' είπε όχι σε σουτ του Φλόρες, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Κάλιαρι απέκρουσε ξανά τη σέντρα σουτ του Μπαρέτο για να μείνει το 0-0.