Η Αταλάντα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό ο Μαριλούνγκο σημάδεψε το δοκάρι της Ρόμα, αλλά ο άσος της Αταλάντα κατάφερε να βρει δίχτυα στο 10', καθώς έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Στεκέλενμπουργκ.

Στο 19` ο Καρότσα συνδυάστηκε με τον Ντένις ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και στο 24` ο Ταντέι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπορίνι από κοντά έκανε το 2-1.
Η Αταλάντα κατάφερε στο 47ο λεπτό να κάνει το 3-1 με τον Ντενις, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1 ολοκληρώνοντας ντο χατ τρικ στο 67'. Η Ρόμα αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 53ο λεπτό λόγω αποβολής του Οσβάλντο, ενώ στο 87` έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κασέτι.

ΣΙΕΝΑ- ΠΑΛΕΡΜΟ: 4-1

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σιένα, η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Παλέρμο. Στο μεταξύ με 10 παίκτες από το 2ο μόλις λεπτό έμεινε η Παλέρμο, καθώς ο Μπαλτζαρέτι ανέτρεψε τον Ντέστρο που ήταν τελευταίος παίκτης.

Στο 3' ο Βιβιάνο πραγματοποίησε εξαιρετική διπλή επέμβαση, ενώ η Παλέρμο παρότι με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10'.

Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι στον Μπουντάν, ο οποίος πλάσαρε κι έκανε το 1-0.
Η Σιένα ανέβασε στροφές και στο 21ο λεπτό ο Αγκουιρεγκαράι έκανε πέναλτι στον Μπριέντζα και ο Τέρτζι με την... τρίτη έκανε το 1-1.Στο 21ο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι στον Μίκολι, ενώ στο 34' η Σιένα ανέτρεψε το ματς. Ο Ντέστρο απέφυγε πανέμορφα τον Μουνιόθ, έκανε τη σέντρα και ο Μπογκντάνι από κοντά έκανε το 2-1.

Η Σιένα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα της με το κοντινό πλασέ του Ροσετίνι και στο 58` ο Μπριέντζα διαμόρφωσε το 4-1.

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΝΟΒΑΡΑ: 3-1

Στο 29` οι Μπαριέντος, Λόντι και Μπεργκέσιο συνεργάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να κάνει το 1-0 από κοντά και στο 47` ο Μαρκέζε με φοβερό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή.
Η Κατάνια συνέχισε να πιέζει και τελείωσε στην ουσία το ματς στο 55ο λεπτό με τον Γκόμες να κάνει το 3-0, ενώ η Νοβάρα μείωσε σε 3-1 στο 85ο λεπτό με τον Ρουμπίνο.

ΚΙΕΒΟ- ΤΣΕΖΕΝΑ: 1-0

Πάρα πολύ κακό ματς στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην έχουν καμία ουσιαστική φάση μπροστά από τις δύο εστίες και με την μπάλα να μένει συνεχώς στο χώρο του κέντρου. Το γκολ της νίκης για την Κιέβο πέτυχε ο Μοσκαρντέλι στο 78ο λεπτό.

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΛΕΤΣΕ: 1-2

Η Λέτσε κατάφερε να ανοίξει το σκορ τελικά στο 44ο λεπτό, καθώς ο Μουριέλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και νίκησε εύκολα τον Αγκάτσι, ενώ η Κάλιαρι μείωσε με το πέναλτι του Λαριβέι στο 50ο λεπτό. Ο Μπερτολάτσι στο 64', έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Λέτσε, κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.