Στο 10' ο Μαρκέτι έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Ντιαμάντι και από το κόρνερ αυτό προήλθε και το γκολ της Μπολόνια, με τον Ακουαφρέσκα να κάνει από κοντά το 1-0.

Στο 26ο λεπτό ο Ζιλέ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Μάουρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντιαμάντι με μακρινό σουτ, μετά και από κακή έξοδο του Μάρκέτι, έκανε το 2-0.

Η Λάτσιο πίεσε στη συνέχεια, αλλά στο 43ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματουζάλεμ.
Οι «λατσιάλι» μείωσαν σε 2-1 με το αυτογκόλ του Ρούμπιν στο 55ο λεπτό κι αφού δύο λεπτά νωρίτερα ο Ζιλέ είχε αποκρούσει την κεφαλιά του Κλόζε. Παρόλα αυτά η Λάτσιο έμεινε με 9 παίκτες στο 58', λόγω αποβολής του Γκονζάλες και δύο λεπτά αργότερα ο Κριν έκανε το 3-1 με κοντινό πλασέ μετά από το δοκάρι που είχε ο Ντιαμάντι.

Νοβάρα-Ουντινέζε 1-0

Χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε η Ουντινέζε που ηττήθηκε με 1-0από την ουραγό Νοβάρα και δεν μπόρεσε να περάσει στην 3η θέση.

Η Νοβάρα μπήκε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά και έχασε δύο πολύ καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Ριγκόνι και Μασκάρα, ενώ στο 16ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από κόρνερ ο Τζεντά πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Ουντινέζε κι έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.