Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπογράφει άμεσα στον ΠΑΟ με εντολή Αλαφούζου - Έδωσε τα χέρια με top όνομα - Κλείνει κι άλλο deal!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-11 17:39:00

Υπογράφει άμεσα στον ΠΑΟ με εντολή Αλαφούζου - Έδωσε τα χέρια με top όνομα - Κλείνει κι άλλο deal!

του Νίκου Στεργίου
Υπογράφει άμεσα στον ΠΑΟ με εντολή Αλαφούζου - Έδωσε τα χέρια με top όνομα - Κλείνει κι άλλο deal!

Οι συζητήσεις που έγιναν κρυφά και οι ανακοινώσεις που έρχονται! Στο Τριφύλλι τρέχουν για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, όμως παράλληλα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και τις ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι. Με ποιον υπάρχει συμφωνία μετά τον Πέρεθ;

Παναθηναϊκός: Όπως έχουμε επισημάνει ξανά, παράλληλα με την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ήδη έχουμε μιλήσει για το ενδιαφέρον σε Γιάχανμπακς ​και Αμαλά , αλλά και του Αλβάρες από τον Αστέρα Τρίπολης), στον Παναθηναϊκό έχουν να διαχειριστούν και τις υποθέσεις επεκτάσεων για Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλη.

Και οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές πρόθεση της ΠΑΕ είναι να συνεχίσουν στα πράσινα γι' αυτό, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Ήδη, μάλιστα μπορούμε να μιλήσουμε για την πρώτη συμφωνία.

Συγκεκριμένα τα πράσινα θα συνεχίσει να φορά μέχρι το 2025 ο Ρούμπεν Πέρεθ! Ο Ισπανός απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα, ήθελε να συνεχίσει στο "Γ. Καλαφάτης" και πλέον είναι ο πρώτος που δίνει οριστικά τα χέρια με το Τριφύλλι. Θυμίζουμε ότι με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2021, ο έμπειρος αμυντικός χαφ αμείβεται με περίπου 480 χιλ. ευρώ το ετησίως. Κοντά σε αυτές τις απολαβές "κλείδωσε" και το νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια αυτή τη φορά μέχρι το 2025.

Βέβαια, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σταματούν εκεί. Σύντομα αναμένεται να προχωρήσουν και οι κουβέντες με τον Σένκεφελντ, του οποίου η υπόθεση μαζί με τον Αϊτόρ είναι η πιο δύσκολη, αλλά όχι φυσικά ανέφικτες. Ειδικότερα όσον αφορά τον Μπαρτ Σένκεφελντ τώρα, είναι κοινό μυστικό ότι στο Τριφύλλι επιθυμούν την παραμονή του Ολλανδού στόπερ. Ανάλογη επιθυμία έχει και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά στη μέση υπάρχει και το οικονομικό ζήτημα που πρέπει να συμφωνηθεί κι από τις δύο πλευρές, προκειμένου η εκατέρων καλή πρόθεση να μεταφραστεί σε deal.

Αυτή τη στιγμή δεν θα μπούμε σε θέματα που σχετίζεται αμιγώς με τις συζητήσεις της ΠΑΕ και των εκπροσώπων του Μπαρτ, οι οποίοι θα κορυφωθούν άμεσα. Γενικώς, η διαπραγμάτευση στόχος είναι να μην διαρκέσει πολύ χρονικά. Κι αυτό, γιατί στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως όσο περισσότερο αργήσουν να δώσουν τα χέρια με τον Σένκεφελντ, τόσο το ενδιαφέρον γύρω του ολοένα και θα αυξάνεται, κάνοντας αυτόματα πιο ζόρικη την υπόθεση. Και ήδη, το όνομα του 31χρονου κεντρικού αμυντικού συμπεριλαμβάνεται στα μπλοκάκια πολλών...

Με τον Αϊτόρ τα πράγματα επίσης υποδηλώνουν αμοιβαία διάθεση για νέο συμβόλαιο. Κι εδώ το οικονομικό είναι μείζον, διότι μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού μέχρι να τραυματιστεί, που με βάση την τρέχουσα συμφωνία του αμείβεται με κάτι λιγότερο από 350 χιλ. ευρώ. Νούμερα που ούτε καν θα μπορούν να συγκριθούν, με αυτά που θα πάρει στο νέο συμβόλαιο εφόσον, φυσικά, έρθει σε συμφωνία με τους Πράσινους (σ.σ. και με τον Αϊτόρ άρχισαν οι συζητήσεις).

Τέλος, σημειώνεται ότι οι πρώτες διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και με τον αρχηγό, Δημήτρη Κουρμπέλη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευάγγελο Μίχου, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, εάν ήδη δεν έχουν κλείσει!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Φέρνει και... Τζέιμς στο ΟΑΚΑ - Μεταγραφή που "απογειώνει" τον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags