Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το είπε ο Σταματέλος - Αυτός είναι το "Α και το Ω" του Ολυμπιακού - "Σκάει" άμεσα αποχώρηση! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 15:42:00

Το είπε ο Σταματέλος - Αυτός είναι το "Α και το Ω" του Ολυμπιακού - "Σκάει" άμεσα αποχώρηση! (Vids)

Sportdog Team
Το είπε ο Σταματέλος - Αυτός είναι το "Α και το Ω" του Ολυμπιακού - "Σκάει" άμεσα αποχώρηση! (Vids)

Ο Νίκος Σταματέλος στάθηκε στη συμβολή του Χουάνγκ στον Ολυμπιακό, αλλά και την πρόοδο της ομάδας επί Μίτσελ.

Στη συνεισφορά που έχουν Χουάνγκ Ιν-Μπέομ και Μίτσελ στη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος μέσω του bwinΣΠΟΡFM 94,6.

«Ο Χουάνγκ κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Είναι το Α και το Ω του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση. Δεν άφησε και χθες γωνία του γηπέδου που δεν πάτησε, μάρκαρε, δημιουργούσε, σκόραρε… Είναι φοβερός ο Κορεάτης», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ μετά τη διακοπή δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Με εξαίρεση ένα ημίχρονο στα Γιάννενα, η παρουσία της ομάδας είναι πολύ καλή. Δεν ξέρω αν το σχήμα με τα τρία δεκάρια θα είναι αποτελεσματικό σε πιο δύσκολα παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την πρόοδο της ομάδας. Την Κυριακή ίσως να μας δοθεί απάντηση στο ερώτημα με τα τρία δεκάρια», πρόσθεσε.

Όσο για τα μεταγραφικά; «Ο Ρέαμπτσιουκ φαίνεται πως θα αποχωρήσει άμεσα και για βασικός προορίζεται ο παίκτης που θα αποκτηθεί. Η πρώτη επιλογή είναι ο Λάτο, ο Σουάσο είναι η πιο εφικτή περίπτωση, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του Τόφολο. Μην ξεχνάμε και τον Μαρσέλο, η ποιότητα του οποίου είναι δεδομένη και μπορεί να δώσει λύσεις. Θα γίνουν κι άλλες κινήσεις, με εξτρέμ, στόπερ και ίσως φορ», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης - Μεγάλη... μεταγραφή έκανε ο Μίτσελ - "Μήνυμα" με Μαρσέλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags