Facebook Pixel Άρης: Αισιόδοξος παλαίμαχος άσος του Άρη - "Δείχνει θετικά δείγματα - Αυτές τις μεταγραφές θα έκανα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 21:26:00

Αισιόδοξος παλαίμαχος άσος του Άρη - "Δείχνει θετικά δείγματα - Αυτές τις μεταγραφές θα έκανα"

Sportdog Team
Αισιόδοξος παλαίμαχος άσος του Άρη - "Δείχνει θετικά δείγματα - Αυτές τις μεταγραφές θα έκανα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα των ομάδων, ενώ σημείωσε και που θα έκανε ενίσχυση αν ήταν στον σύλλογο.

Κώστας Νεμπεγλέρας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μίλησε για το ξεκίνημα του Άρη στη φετινή σεζόν, τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης και τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζονται οι «κίτρινόμαυροι».

«Έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία ο Άρης, το κακό ξεκίνημα του δημιούργησε άγχος. Άρχισε να δείχνει θετικά δείγματα, δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του. Για να συμβεί αυτό πρέπει να δώσει μεγαλύτερη πίεση στο παιχνίδι του».

Για την αλλαγή προπονητή: «Όλοι λέμε ότι αλλάζει η ψυχολογία, όταν αλλάζει ο προπονητής. Ο Άκης είναι γνώριμος, είναι καλό αυτό, ξέρει τη νοοτροπία της ομάδα. Με έναν νέο προπονητή που δε θα ήξερε την ομάδα θα ήταν πιο δύσκολα».

Αν ο Άρης χρειάζεται ποιότητα: «Για να διεκδικήσεις πράγματα θες ποιοτικούς παίκτες. Έχει άλλα με 2-3 προσθήκες θα γίνει πολύ καλύτερος».

Για τον Λορέν Μορόν: «Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ καλές οι κινήσεις του. Αν συνεχίσει έτσι ο Άρης θα πάρει πολλά από αυτό».

Τι μεταγραφές θα έκανε αυτός αν ήταν προπονητής του Άρη: «Από το καλοκαίρι είναι τρανταχτή η έλλειψη στο 6, ο Νταρίντα δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Θέλει έναν εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά για να δούμε τον Άρη που θέλουμε».

Για τον Νταρίντα και αν θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη: «Θα τον ήθελα συμπαίκτη. Τέτοιους ξένους παίκτες πρέπει να φέρνουμε στην Ελλάδα, να κάνουν τη διαφορά. Αν είναι να φέρνουμε ξένους έτσι για να φέρνουμε, τότε να καλύτερα να στηρίξουμε δικά μας παιδιά», είπε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ - Δείτε τη φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags