Λάκης Οικονομίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και μίλησε για την προσέλευση στο γήπεδο της Τούμπας από τους φίλους του Δικεφάλου, ενώ αναφερόμενος στον τρόπο που ο ίδιος ξεκίνησε να αγαπάει την ομάδα μέχρι να γίνει πρόεδρος, ανέφερε, «Εγώ ξεκίνησα από τα τσιμέντα, ενώ καθόμασταν στα φελιζόλ στην κερκίδα για να μην κρυώνουμε...»

«Είναι γνωστό στους πάντες πως κάποια άλλα χρόνια υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση στην Τούμπα, η αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ σε αναλογία και με τις επιδόσεις της ομάδας είναι πολύ μεγάλη. Από παιδάκι που πηγαίναμε στην Τούμπα είχε μέχρι και 45.000 κόσμου, ωστόσο τότε ήταν άλλες εποχές».

Ενώ για τη Νέα Τούμπα και την προοπτική της κατασκευής της άμεσα, χωρίς περισσότερες χρονοτριβές: «Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται το θέμα του γηπέδου που αποτελεί επιτακτική ανάγκη η κατασκευή του για τον ΠΑΟΚ. Έφτασε σε ένα σημείο όπου είχα πληροφορηθεί για το Προεδρικό Διάταγμα, σήμερα που βρισκόμαστε; Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε χρήματα, η ομάδα θέλει να χαρεί τα πράγματα που πρέπει να χαρεί. Ο Ιβάν Σαββίδης θυμάμαι ότι είχε πει παλαιότερα ότι θέλει να προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου. Από τότε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το θέμα. Από τον Ιούνιο του 2022 έως και σήμερα, περιμένουμε να μάθουμε τι ακριβώς θα συμβεί", είπε ο Λάκης Οικονομίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!