ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έχει μπει εντυπωσιακά στην σεζόν. Εχει καταφέρει σε 14 συμμετοχές να έχει ήδη δύο γκολ, καθοριστικά γιατί ήταν αυτά κόντρα στην Χαρτς που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να σφραγίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Conference League, και τέσσερις ασίστ που τον έχουν φέρει να δίνει μάχη με τον Αντρίγια (βέβαια, ο Σέρβος έχει καθαρό προβάδισμα) για τον τίτλο του MVP Σεπτεμβρίου. 

Ο 35χρονος άσος έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλης της φίλαθλης Ελλάδας ως ο καλύτερος στις επελάσεις με την μπάλα και όλοι υποκλίνονται στην ποιότητά του. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, μάλιστα, προτρέπουν την ΠΑΕ να προχωρήσει την διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Τούμπα δεν βιάζονται να ανοίξουν τις συζητήσεις μαζί του, καθώς υπάρχει ακόμη χρόνος ακόμη και για να φτάσουμε και στο τελευταίο εξάμηνο που έχει το δικαίωμα να συζητήσει και με άλλες ομάδες, αλλά άπαντες είναι καταρχήν θετικοί για να μείνει και τον επόμενο, τουλάχιστον, χρόνο. Βλέπουν ότι και ο ίδιος περνά καλά, έχει ξανανιώσει, γουστάρει τον ΠΑΟΚ και την καυτή Τούμπα και όπως συνηθίζει να λέει «η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός και έχει και άλλα να δώσει».

Αλλωστε στη συνέντευξη που είχε δώσει το καλοκαίρι στην «Μ», από την Ολλανδία είχε μιλήσει και για μία μεγάλη υποχρέωση που έχει: να βοηθήσει να κερδίσει η ομάδα τίτλο ή τίτλους για τον κόσμο της. Μπορεί η Ιντερνασιονάλ να καραδοκεί, ίσως και με στήριγμα τον αδερφό του, για να τον πάρει πίσω στην Βραζιλία, φαίνεται όμως ότι το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρό.

Και γίνεται ακόμη ισχυρότερο λόγω της πολύ στενής σχέσης που έχει με τον Αντρέ Βιεϊρίνια με τον οποίο είναι αυτοκόλλητοι.

Ο κάπτεν του ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν μεγάλος αδερφός του και δεν είναι τυχαίο που πρόσφατα δήλωσε: «Τον Τάισον τον ξέρω, τον γνώριζα από παλιά. Κάποιοι τον θεωρούσαν τελειωμένο. Έχει πολύ ποδόσφαιρο να δώσει. Χαίρομαι που τον έχουμε μαζί μας». Τον φτιάχνει, του ανεβάζει την ψυχολογία και αυτό ο Βραζιλιάνος το αναγνωρίζει. Σε σημείο που Τάισον Φρέντα να λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου στο περιθώριο των προπονήσεων ότι αν ο Βιεϊρίνια συνεχίσει στον ΠΑΟΚ θα μείνει και εκείνος.

Ο Αντρέ, είτε ως παίκτης (μικρή πιθανότητα, αφού έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να κρεμάσει τα παπούτσια του το επόμενο καλοκαίρι), είτε από κάποιο άλλο πόστο θα είναι στον ΠΑΟΚ και αυτό μπορεί να γείρει καταλυτικά την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του Τάισον στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"