ΠΑΟΚ: Σίγουρα οι περισσότεροι θα θυμάστε τον Γέφερσον Σοτέλδο, τον βραχύσωμο Βενεζουελάνο που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν από τους παίκτες που ο Δικέφαλος ήθελε να φέρει για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο ως το 2027 με την Σάντος, όμως, η βραζιλιάνικη ομάδα υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην 111η ιστορία της και έτσι υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο να ψάξει την μεταγραφή του σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Το όνομά του είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό για την Κορίνθιανς, ωστόσο, από την Πέμπτη παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ της Σεβίλης και της Γρανάδα, με τον ίδιο να θέλει την αποχώρηση του από την Σάντος που πλέον θα παίζει στην δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η εξέλιξη με τον υποβιβασμό της Σάντος συζητήθηκε και στην Τούμπα. Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωσή του; Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη και απλά είναι μια φημολογία γύρω από τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό που φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Είναι μια πολύ ακριβή περίπτωση πλέον ακόμα και αν η Σάντος έζησε μια οδυνηρή σεζόν και γνώρισε έναν ταπεινωτικό υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό δεν θα ξαναγίνει στον Ολυμπιακό" - Οι 3 εντολές Καρβαλιάλ στου Ρέντη - "Δώρο" 5 μεταγραφές ο Μαρινάκης!