Η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα του αφρικανικού ποδοσφαιρου, επαναφέρει το όνομα του Σιρίλ Ντέσερς σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στην Ρέιντζερς για δανεισμό του 29χρονου σέντερ φορ!

Μάλιστα ο συντάκτης του κειμένου το… επεκτείνει περισσότερο αφού εκτός της πρότασης για τον δανεισμό από πλευράς ΠΑΟΚ, προσθέτει πως στην προσφορά των «ασπρόμαυρων» υπάρχει οψιόν αγοράς του Νιγηριανού (με βελγικό διαβατήριο) φορ για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 3.500.000 ευρώ!

Ο Ντέσερς δεν υπολογιζεται από την σκωτσέζικη ομάδα και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ωστόσο με το Φεντορ Τσαλόφ να ειναι πολύ κοντά, δεν φαίνεται να ειναι τόσο ρεαλιστικό το σενάριο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας africafoot.com αναφέρει τα εξής;

«Αναζητώντας επιθετικό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει βάλει στο στόχαστρό του έναν σκόρερ από τη Ρέιντζερς της Γλασκώβης.

Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο συντακτικό επιτελείο του Africafoot, ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να εντάξει στην ομάδα του τον Σιρίλ Ντέσερς. Γρήγορος επιθετικός με εξαιρετική ποιότητα στο τελείωμα, ο πρώην παίκτης της Φέγενορντ θα μπορούσε επομένως να ενταχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα εάν υλοποιηθεί η πρόταση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πηγές μας, ο ελληνικός σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Νιγηριανού επιθετικού ως δανεικός για την επόμενη σεζόν με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 3.500.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Ντέσερς γνωρίζει για το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων από την Ιταλία.

Ο έμπειρος επιθετικός που έχει περάσει από Βέλγιο και Ολλανδία, ο οποίος τερμάτισε πρώτος σκόρερ στο τελευταίο Europa Conference League με 10 γκολ, θα μπορούσε λοιπόν να ανακαλύψει το Champions League την επόμενη σεζόν αν καταφέρει να ενταχθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ».

Πηγή: sfina.gr