Facebook Pixel Σταύρο Κοντονή, πάρε θέση!
| 2016-08-24 13:45:00

Σταύρο Κοντονή, πάρε θέση!

Σταύρο Κοντονή, πάρε θέση!

O Γιώργος Κογκαλίδης αποκαλύπτει αποσπάσματα από την επιστολή-φωτιά του Ηλία Καφφέ, για την "εγκληματική οργάνωση" στο μπάσκετ, που θα προκαλέσουν ...σεισμό!

Ο Ηλίας Καφφές έκανε αυτό που πρόσταζε η θέση του (πρόεδρος της ΟΔΚΕ) και η συνείδησή του. Τα έβγαλε όλα στη φόρα. Τώρα είναι ευθύνη του Σταύρου Κοντονή, να αναζητήσει ποιες από τις καταγγελίες είναι άξιες διερεύνησης. Γιατί, με αφορμή την επιστροφή του εξώδικού (σ.σ. για την παράτυπη -βάσει κείμενης νομοθεσίας- διενέργεια σεμιναρίων διαιτησίας από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ) ως "απαράδεκτο" από τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας, Τάκη Τσαγκρώνη, έφερε στο φως πράγματα που… καίνε.

Εμείς, τα είχαμε αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο, όταν είχε ξεκινήσει η υπόθεση με την "εγκληματική οργάνωση". Τώρα, όμως, είναι σε… δημόσια θέα. Για να μην σας κουράζουμε, σταχυολογούμε τα σημαντικότερα στοιχεία της επιστολής που έστειλε ο κ. Καφφές, στην ΕΟΚ και κοινοποίησε στον Υφυπουργό, στον ΓΓΑ (Ιούλιο Συναδινό), στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου και στους Συνδέσμους διαιτητών - μέλη ΟΔΚΕ:

"Στημένο παιχνίδι"

"Μιλάτε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ εσείς, που ενώ σας καταγγείλαμε ότι σε παιχνίδι του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην Τρίπολη, μέλη της ΚΕΔ έστειλαν SMS στους διαιτητές του αγώνα, στο ημίχρονο μάλιστα, γράφοντας ότι "αν δεν κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα να μη γυρίσετε στην Αθήνα", δεν πράξατε το παραμικρό;

Γνωρίζετε πολύ καλά τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσει ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, γνωρίζετε πολύ καλά τις διαμαρτυρίες τού φιλοξενούμενου σωματείου, αλλά για σας δεν τρέχει τίποτα, αν και ο συγκεκριμένος αγώνας είχε περιληφθεί στο στοίχημα και κατά την άποψή μας εμπίπτουν οι ενέργειες αυτές σε κακουργηματικής φύσεως αδικήματα. Συνηθισμένα πράγματα για σας, κρίνατε ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε περαιτέρω".

"Ωμή παρέμβαση"

"Μιλάτε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ εσείς, που μέσω του προσφιλούς σας κ. Κωνσταντίνου Μπούσια, ο οποίος επικοινωνούσε επανειλημμένα με Προέδρους Συνδέσμων της χώρας και τους διαμήνυε πως ο ίδιος και η ΚΕΔ/ΕΟΚ εκτελούν εντολές του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλου, μεταφέροντας (;) τη θέση του "... καθαρίστε τον Καφφέ με πρόταση μομφής γιατί θα σας καθαρίσω εγώ", κάνατε ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα εσωτερικά ανεξάρτητης ομοσπονδίας.

"Οικογενειακά ταξίδια"

"Μιλάτε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ εσείς, που χρωστάτε οδοιπορικά και διαιτησίες από το 2014, λέγοντας ότι μειώθηκε η κρατική επιχορήγηση, αλλά χρήματα υπάρχουν για δημόσιες σχέσεις και για τα οικογενειακά ταξίδια σας στη Νέα Υόρκη, με τη γυναίκα σας και τον γιο σας, με χρήματα βεβαίως της ΕΟΚ.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές μας έχουν να πληρωθούν γι’ αγώνες που διαιτήτευσαν στα εθνικά πρωταθλήματα (αμοιβές διαιτησίας, ημεραργίες, αλλά και έξοδα μετακίνησης) εδώ και τρία χρόνια. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας, οι διαιτητές μας έφθασαν σε οριακές καταστάσεις κι αρκετοί απ’ αυτούς σκέφτονται πολύ σοβαρά να σταματήσουν την ενασχόληση με το λειτούργημά τους. Δεν είναι δυνατόν οι Διαιτητές της ΟΔΚΕ να καθίστανται με αυτόν τον τρόπο χρηματοδότες των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και η νόμιμη Διοίκηση της ΟΔΚΕ αντικείμενο εμπαιγμού και υπονόμευσης από την ίδια την ΕΟΚ".

Αντί επιλόγου: Δεν είναι λόγια του… καφενείου. Επίσημη καταγγελία του προέδρου της ΟΔΚΕ είναι και οι θεσμοί ΟΦΕΙΛΟΥΝ να λειτουργήσουν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags