Ματίας Λεσόρ: Σοκ για τον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του έμπειρου σέντερ, στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Αρμάνι, με τον ίδιο να μην μπορεί να συνεχίσει και μένει εκτός, ενώ όπως ανέφερε ο Νικήτας Αυγουλής στην κάμερα της Nova τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, με το πρόβλημα να εστιάζεται στον γλουτό, ενώ το πρωί του Σαββάτου (23/12) θα υπάρξουν εξετάσει για να φανεί το μέγεθος του ζητήματος.

Μοιάζει να είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι φαινόταν τη στιγμή που βγήκε από το ματς και τη στιγμή που σφάδαζε στο παρκέ. Νεότερο δεν έχουμε. Η αποστολή θα ταξιδέψει αμέσως τώρα με το τσάρτερ. Θα είναι στην Αθήνα περίπου στις 6 το πρωί. Έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί να γίνουν κάποιες απεικονιστικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν αν έχει γίνει κάποια ζημιά.

Με το γλουτό έπεσε πολύ δυνατά. Στο γλουτό ήταν το μεγάλο τράνταγμα. Θα κοιτάξουν τις περιοχές εκεί στη μέση, μήπως έχει γίνει κάτι. Νομίζω ότι πια η κλινική του εικόνα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ήταν όταν έφευγε από το παιχνίδι τραυματίας”, είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ για τον Ματίας Λεσόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απελπίστηκαν" στον Ολυμπιακό - "Βουίζει το Λιμάνι" για μεγάλη επιστροφή - Δίνει τη φανέλα σπίτι ο Καρβαλιάλ!