Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση από Τζέραρντ στον γιο του Χάτζι: «Είναι για όλα τα πρωτοσέλιδα»
| 2020-02-07 02:31:00

Αποθέωση από Τζέραρντ στον γιο του Χάτζι: «Είναι για όλα τα πρωτοσέλιδα»

Sportdog Team
Αποθέωση από Τζέραρντ στον γιο του Χάτζι: «Είναι για όλα τα πρωτοσέλιδα»

Φοβερές ατάκες από τον Άγγλο τεχνικό των Ρέιντζερς.

O μέσος της Ρέιντζερς, Ιάνις Χάτζι, γιος του μεγάλου Γκεόργκι, γιόρτασε την πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του συλλόγου, σκοράροντας χθες στη νίκη (2-1) επί της Χιμπέρνιαν για το πρωτάθλημα.

Το γκολ του στο 84ο λεπτό, βοήθησε τη Ρέιντζερς να παραμείνει επτά βαθμούς πίσω από τη Σέλτικ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ένα γκολ που ήλθε και ως... δώρο γενεθλίων για τον πατέρα του, ο οποίος έγινε χθες 55 ετών.

Ο Γκεόργκι Χάτζι, αποκαλούμενος και «Μαραντόνα των Καρπαθίων», θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του, έχοντας περισσότερες από 120 διεθνείς συμμετοχές και φορώντας κατά την διάρκεια της καριέρας του τη φάνελα, τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ αποθέωσε τον 21χρονο Ιάνις, ο οποίος πήγε στην Σκωτία με εξάμηνο δανεισμό από την βελγική Γκενκ τον περασμένο μήνα.

«Η απόδοση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα του άξιζε να κερδίσει τον αγώνα», δήλωσε ο Τζέραρντ στους δημοσιογράφους.

«Ο Ιάνις είναι ένα κορυφαίο ταλέντο. Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι στη Σκωτία, στο δεύτερο μισό ήταν πολύ πιο δυνατός. Ήταν ένα εξαίσιο γκολ, που είχε χαρακτήρα, προσωπικότητα και τα... κότσια για να πάρει την μπάλα κάνοντας το παιχνίδι να φαίνεται πολύ εύκολο. Θα αξίζει όλα τα πρωτοσέλιδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags