Facebook Pixel ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δεν πρόκειται να γίνει τελικός! Γι’ αυτό είναι έξαλλοι στον Ολυμπιακό – Στα "κάγκελα" με… ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-29 23:03:00

Δεν πρόκειται να γίνει τελικός! Γι’ αυτό είναι έξαλλοι στον Ολυμπιακό – Στα "κάγκελα" με… ΑΕΚ!

Sportdog Team
Δεν πρόκειται να γίνει τελικός! Γι’ αυτό είναι έξαλλοι στον Ολυμπιακό – Στα "κάγκελα" με… ΑΕΚ!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019-20, καθώς αναβλήθηκε για δεύτερη φορά!

Ένα 24ωρο πριν την σέντρα της αναμέτρησης, ο Μάξι Λοβέρα βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν, μετά το τρίτο κρούσμα στου Ρέντη (είχαν προηγηθεί αυτά των Σεμέδο και Τζολάκη), βάσει πρωτοκόλλου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο, προκειμένου να μπουν σε απομόνωση στο σπίτι τους για τις επόμενες δύο ημέρες. Φυσικά, οι προπονήσεις δεν θα διεξαχθούν για το ίδιο διάστημα, ενώ θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ τόσο την Κυριακή (30/8), όσο και τη Δευτέρα (31/8).

Έτσι λοιπόν, ο τελικός αναβλήθηκε και πλέον η ΕΠΟ την Κυριακή θα συνεδριάσει εκτάκτως για να βρει νέα ημερομηνία. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και τα εμπόδια τεράστια!

Το ενδεχόμενο να γίνει άμεσα το παιχνίδι δεν είναι εφικτό, διότι ακολουθούν τα ματς της Εθνικής με Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9) για το Nations League. Γι’ αυτό λοιπόν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την Ομοσπονδία προκρίνουν ως λύση τη μεταφορά της έναρξης του πρωταθλήματος και τον ορισμό του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το απόλυτο μπάχαλο δηλαδή, καθώς θα χαλάσει ο σχεδιασμός όλων των ομάδων για τη νέα σεζόν, που ήταν προγραμματισμένη για εκείνο το Σαββατοκύριακο, ενώ θα δημιουργηθεί κι ένα νέο… ντόμινο. Εφόσον η Σούπερ Λιγκ αναβληθεί κατά μία εβδομάδα, θα πρέπει να βρεθούν νέες ημερομηνίες για την «έξτρα αγωνιστική», οι οποίες δεν θα επιβαρύνουν τη δύσκολη χρονιά που έρχεται και σαφώς θα βολέψουν και τις ομάδες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια τον επόμενο μήνα!

Βέβαια, το… μπάχαλο δεν σταματάει εκεί, καθώς ήδη έχει «φουντώσει» η συζήτηση όσον αφορά την έδρα του τελικού, ο οποίος πιθανότατα δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ, αφού τη Δευτέρα κλείνει λόγω έργων στο χλοοτάπητα. Ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρουν ότι από την ΕΠΟ επιθυμούν το παιχνίδι να… επιστρέψει στη Ριζούπολη, έδρα με την οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα η ΑΕΚ, αλλά όχι και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θυμίζουν ότι είχαν φτάσει στα άκρα για τον ορισμό του συγκεκριμένου γηπέδου από την Ομοσπονδία και είχαν στείλει μάλιστα μέχρι και επιστολή στην ΟΥΕΦΑ. Πώς θα δεχθούν τώρα, λίγες ημέρες μετά, να γίνει το ματς σε αυτό το γήπεδο;

Τέλος, πρέπει να επαναλάβουμε όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ότι ο τελικός όποτε κι αν διεξαχθεί και σε όποια έδρα, θα γίνει με τα νέα ρόστερ κι όλες τις μεταγραφές, αφού η σεζόν λήγει στις 31 Αυγούστου.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - "Σκίζει" τον σχεδιασμό ο Μαρτίνς - Αυτός έρχεται!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags