Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέμα με Μπακάκη μετά την πρόκριση! "Μπλόκο" στη μεταγραφή από ΑΕΚ
| 2020-09-25 13:49:00

Θέμα με Μπακάκη μετά την πρόκριση! "Μπλόκο" στη μεταγραφή από ΑΕΚ

Sportdog Team
Θέμα με Μπακάκη μετά την πρόκριση! "Μπλόκο" στη μεταγραφή από ΑΕΚ

Για τον Μπακάκη το Sportdog σας ενημέρωνε από τις 8 Σεπτεμβρίου, ότι ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ δείχνει πλέον να ψήθηκε για την προοπτική της μετακινήσής του στη Λεγκανές.

Στην αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν ο παίκτης έμεινε για δεύτερο σερί ματς εκτός ενδεκάδας και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την Ένωση να πάει στην Ισπανία.

Πάντως την ώρα που πηγές κάνουν λόγο για εξελίξεις, οι πληροφορίες που μας έρχονται από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υποστηρίζουν, ότι για την ΑΕΚ δεν τίθεται κανένα θέμα παραχώρησής του αυτήν τη στιγμή.

Αυτό έχει ποδοσφαιρική εξήγηση. Ο Βασιλαντωνόπουλος φαίνεται πως κερδίζει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ένας παίκτης όμως πρέπει να έχει ανταγωνισμό και αν φύγει ο Μπακάκης, τότε πίσω μένει ο Παουλίνιο που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ.

Οπότε η ομάδα του Δικέφαλου αετού θα κληθεί να αποκτήσει νέο δεξί μπακ, κάτι που φαντάζει δύσκολο. Από την άλλη ο Μπακάκης δεν θέλει να χάσει τη θέση του στην Εθνική, γι'αυτό και θέλει να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται. Απ' ότι φαίνεται όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα είναι συμφέρουσα η πρόταση της Λεγκανές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags