Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Αποκαλύψεις Μαρτίνς για Αϊντχόφεν: "Αυτά είναι τα όπλα της - Όνειρο του Ολυμπιακού στο Europa να…"
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-14 19:13:00

Αποκαλύψεις Μαρτίνς για Αϊντχόφεν: "Αυτά είναι τα όπλα της - Όνειρο του Ολυμπιακού στο Europa να…"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μαρτίνς για Αϊντχόφεν: "Αυτά είναι τα όπλα της - Όνειρο του Ολυμπιακού στο Europa να…"

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στη φάση των "32" του Europa League και το γεγονός ότι απέναντι του θα βρεθεί η Αϊντχόφεν.

Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την κλήρωση και τις φιλοδοξίες της ομάδας του στη διοργάνωση, ενώ ανέλυσε τα ατού των Ολλανδών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τον θεσμό του Europa και την Αϊντχόφεν: Από την αρχή πάντα λέω πως αυτή είναι μία διοργάνωση όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες, πολλές από το Champions League. Άλλες ομάδες που έκαναν καλές εμφανίσεις και καλή πορεία στο Europa. Κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Champions League.

Έτσι είναι ένα Champions League ενός δεύτερου format. Είναι δύσκολο το ζευγάρι γιατί η PSV είναι μία ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Μία ομάδα νέα, με πολλή ποιότητα και ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Europa σε άλλη δεκαετία.

Πρόκειται για ένα ματς δύσκολο με δύο επιθετικές ομάδες που θέλουν την κατοχή της μπάλας και αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Θα είναι πολύ ποιοτικά παιχνίδια με 2 ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: Θέλουμε να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να πάμε καλύτερα απ' ότι πέρσι στο Europa. Σίγουρα αυτό θέλουμε. Ωστόσο γνωρίζουμε πως υπάρχουν ομάδες πολύ δύσκολες.

Πάντα όμως λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο. Να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία και θα παλέψουμε για αυτό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags