Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Πώς θα παίξει στο παιχνίδι με τη Γεωργία!
| 2021-03-29 13:55:00

Εκπλήξεις Φαν’τ Σχιπ στην 11αδα! Ανατροπή με Φορτούνη και... ΠΑΟΚτσή - Αλλαγή στο... 90’ για τον φορ

Εκπλήξεις Φαν’τ Σχιπ στην 11αδα! Ανατροπή με Φορτούνη και... ΠΑΟΚτσή - Αλλαγή στο... 90’ για τον φορ

Τα... ερωτηματικά για το ματς με τη Γεωργία και ποιοι ξεχώρισαν στο παιχνίδι με την Ονδούρα. Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον επιθετικό, οι πρώτες σκέψεις για τον «Φόρτου» και τον Μάνταλο.
 

Εθνική Ελλάδας: Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του πρόωρου τελικού με την Εθνική Γεωργίας το ματς της Τετάρτης για την τρίτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη μια αρκετά καλή εικόνα για τους ποδοσφαιριστές του, μιας και τους έχει δει σε δυο αναμετρήσεις και σε αρκετές προπονήσεις για να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης τους.

Εάν θα έπρεπε να αναφέρουμε ορισμένους παίκτες που μόνο με... θαύμα δεν θα παίξουν ενάντια στην Γεωργία αυτοί θα είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Τάσος Μπακασέτας! Ο σχηματισμός που θα επιλέξει θα είναι το 4-2-3-1.

Ο «Odi» είναι ο βασικός γκολκίπερ στα πλάνα του Φαν’τ Σχιπ, από τη στιγμή που ο Μπάρκας έχει χάσει την θέση του στην Σέλτικ, ενώ το δίδυμο Τζαβέλλας-Παπαδόπουλος πήρε τις απαραίτητες ανάσες του μετά το αρκετά κουραστικό ματς με την Ισπανία και θα επιστρέψει ενάντια στην Γεωργία.

Εξάλλου, ούτε ο Μαυροπάνος ούτε ο Σβάρνας έπεισαν ενάντια στην Ονδούρα πως θα είναι έτοιμοι για το ματς με τους Γεωργιανούς. Από εκεί και πέρα, Ζέκα και Μπουχαλάκης ήταν αρκετά καλοί ενάντια στους Ισπανούς και στο ματς με την Γεωργία θα έχουν μπροστά τους τον ηγέτη αυτής της Εθνικής, τον Τάσο Μπακασέτα. Μια τριάδα που πολύ δύσκολα θα αλλάξει, με τον Σιώπη να μην χωράει στην ενδεκάδα, καθώς στόχος μας θα είναι το παραγωγικό ποδόσφαιρο και όχι να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα για το αριστερό άκρο τρεις ποδοσφαιριστές είναι υποψήφιοι διεκδικητές της, με τους Τσιμίκα, Κυριακόπουλο και Γιαννούλη να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, ωστόσο το φαβορί είναι ο Τσιμίκας που ήταν εξαιρετικός για 80΄, έστω και εάν ο Φαν Σχιπ έχει δείξει ότι γενικότερα προτιμά τον Γιαννούλη.  Στο δεξί άκρο της άμυνας τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τους Μπακάκη και Μαυρία να διεκδικούν την μια θέση και τον δεύτερο να κερδίζει έδαφος μετά την ικανοποιητική του εμφάνιση ενάντια στην Ονδούρα.

Από εκεί και πέρα, οι αλλαγές των Τζόλη και Φορτούνη μαρτύρησαν ότι μάλλον θα τους δούμε και βασικούς με την Γεωργία με τον πρώτο να είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον δεύτερο στο δεξί, με την τάση ωστόσο να συγκλίνει και να λειτουργεί ως δεύτερος playmaker μαζί με τον Μπακασέτα. Ο Πέτρος Μάνταλος αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο ματς με Ισπανία και Ονδούρα χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του και είναι το αουτσάιντερ για να είναι εκ νέου βασικός.

Κλείνοντας με την θέση του φορ, το αρχικό πλάνο του Φαν’τ Σχιπ ήταν εξαρχής να είναι βασικός για την Τετάρτη ο Γιακουμάκης και αυτό φάνηκε από το ότι επέλεξε να του δώσει λεπτά με τους Ισπανούς, αλλά και να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο του αγώνα με την Ονδούρα για να είναι φρέσκος. Ένα πλάνο που μάλλον... ανατρέπεται χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Παυλίδη που έβαλε 2 γκολ με την Ονδούρα και πήρε τεράστια ψυχολογική ώθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευσε Έλληνας άσος - Τον… πετάει εκτός 11αδας πρώτη φορά ο Φαν’τ Σιπ - Καταστροφική σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags