Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Βράζουν" στην ΑΕΚ για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ - Για ποιες φάσεις "φωνάζουν" - Ειρωνείες Χιμένεθ (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-08 10:00:00

"Βράζουν" στην ΑΕΚ για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ - Για ποιες φάσεις "φωνάζουν" - Ειρωνείες Χιμένεθ (vid)

Sportdog Team
"Βράζουν" στην ΑΕΚ για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ - Για ποιες φάσεις "φωνάζουν" - Ειρωνείες Χιμένεθ (vid)

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αρκετά παράπονα από τα σφυρίγματα στο χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Ένωσης για την διαιτησία του Γκιόργκι Καμπάκοφ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο Βούλγαρος ρέφερι στέρησε τουλάχιστον την ισοπαλία στην ομάδα τους, "φωνάζοντας" αρχικά για τη φάση που δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όταν κράτησε με τα χέρια του τον Λιβάι Γκαρσία που προσπάθησε να ξεφύγει από τον Σέρβο αντίπαλό του.

Επίσης, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο συνεργάτης του, Χεσούς Καλντερόν, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον τέταρτο διαιτητή για φάουλ του Αουγκούστο στον Τάνκοβιτς, για το οποίο το VAR δεν έδωσε καμία βοήθεια.

Ωστόσο, η φάση που τους έβγαλε από τα ρούχα της ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Καμπάκοφ καταλόγισε φάουλ στο μαρκάρισμα του Ντεντελτσεάρου στον Ουάρντα, με αποτέλεσμα να αναλάβει την εκτέλεση ο Μουργκ και να πετύχει το γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ.

Και τότε ο Χιμένεθ και ο βοηθός του έγιναν έξαλλοι και πήγαν πάνω στον διαιτητή, με τον κόουτς της ΑΕΚ να λέει ειρωνικά «μπράβο» στον Καμπάκοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags