Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα υπάρχουν δυσκολίες στις μεταγραφές αν στραβώσει κάτι με Λουντογκόρετς
| 2021-08-03 14:00:00

Καμπανάκι λίγο πριν την Λουντογκόρετς: Αυτό φοβάται ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές - Προσοχή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Καμπανάκι λίγο πριν την Λουντογκόρετς: Αυτό φοβάται ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές - Προσοχή!

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς αποκαλύπτουμε ποιος είναι ο μεγάλος φόβος του Ολυμπιακού στο θέμα τής μεταγραφικής του ενίσχυσης, καθώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν περίπλοκα.
 

Ολυμπιακός: Το μυαλό όλων αυτή την ώρα στο Λιμάνι είναι, ξεκάθαρα, προσανατολισμένο στο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει κάτι άλλο και δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο όταν οι Πειραιώτες παίζουν στην έδρα τους και, φυσικά, θέλουν να πάρουν νίκη που θα δώσει αέρα πρόκρισης.
Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι υπάρχουν ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα στο Λιμάνι, όπως είναι για παράδειγμα η απόκτηση αριστερού εξτρέμ και όχι μόνο.



Κι εδώ είναι που έχει ενδιαφέρον όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου και αφορούν την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Γιατί ο Ολυμπιακός ναι μεν θέλει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για λόγους πρεστίζ αλλά και για οικονομικούς λόγους, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η παρουσία τής ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει πιο εύκολα πόρτες από μεγάλους ποδοσφαιριστές. Γιατί πέρα από τα μεγάλα συμβόλαια που προσφέρουν οι Πειραιώτες και τις συνθήκες πρωταθλητισμού, αυτό που "πουλάνε" πολύ για να ψήσουν έναν μεγάλο παίκτη, με φιλοδοξίες για να έρθει στην Ελλάδα, είναι η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφαουμε ξανά: Το μυαλό όλων αυτές τις ώρες στον Ολυμπιακό είναι στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς και όχι στις μεταγραφές. Παρόλα αυτά μεταγραφές θα γίνουν και, κοιτώντας στην επόμενη μέρα, η πρόκριση τελικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αφορά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπόμπερ" από το NBA για Ολυμπιακό - Σκυλιάζει στην άμυνα - Σουτάρει από τα 9 μέτρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags