Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: Τρελάθηκε ο Καραπαπάς με την αναβολή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Ατάκες... φωτιά σε ανάρτηση για ΕΠΟ (ΦΩΤΟ)
| 2022-01-24 23:20:00

Τρελάθηκε ο Καραπαπάς με την αναβολή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Ατάκες... φωτιά σε ανάρτηση για ΕΠΟ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Καραπαπάς με την αναβολή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - Ατάκες... φωτιά σε ανάρτηση για ΕΠΟ (ΦΩΤΟ)

Καυστικότατος ήταν σε ανάρτησή του ο Δ' αντιπρόεδρος των Ερυθρολεύκων με αφορμή την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ λόγω κακοκαιρίας, ενώ τα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης θα γίνουν κανονικά. 

Κώστας Καραπαπάς: Για δύο μέτρα και δύο σταθμά από πλευράς ΕΠΟ κάνει λόγο, μέσω ανάρτησης που έκανε, ο Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με αφορμή την αναβολή του επαναληπτικού του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λόγω κακοκαιρίας, αλλά αφήνει να διεξαχθούν κανονικά τα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης.

«Για τα Λαμία-Αρης και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός καμιά ανησυχία. Θα γίνουν στο Ντουμπάι», σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Κώστας Καραπαπάς, ενώ για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Τα είχαν κάνει όλα. Με το Θεό απευθείας δεν είχαν μιλήσει. Το έκαναν και αυτό. Η ΕΠΟ ανέβαλε Δευτέρα ένα παιχνίδι για κακοκαιρία την Τετάρτη. Και δεν μπήκαν στον κόπο να δουν τι καιρό δίνει η πρόγνωση πριν τα κατεβάσουν πάλι (τα βλέφαρα από ανακούφιση)», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags