Δύο ονόματα βρίσκονται στο επίκεντρο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, στην οποία το κύμα αλλαγών συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

«Πινέδα και Εστουπινιάν», φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ».

Για τον πρώτο αναφέρεται, ότι προχωράει του Μεξικανού άσου με επιθυμία του Αλμέιδα ξεκαθαρίζουν στη χώρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «Πινέδα και Αλμέιδα θα μπορούσαν να συναντηθούν ξανά».

Το δημοσίευμα τονίζει πως η «Ένωση» θα ήταν μια καλή λύση για τον παίκτη προκειμένου να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, ενώ επισημαίνει τις καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε Πινέδα και Αλμέιδα, λόγω της συνεργασίας τους στην Τσίβας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο παίκτης δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Θέλτα και δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν.

Γα τον δεύτερο γράφεται, ότι ο Κουχάρσκι έβαλε στο τραπέζι τον Κολομβιανό επιθετικό για τη θέση του φορ. Ο 25χρονος μένει ελεύθερος απ’ την πορτογαλική Γκιμαράες με την οποία τη φετινή χρονιά μέτρησε 16 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Eκτός από την κορυφή ο Εστουπινιάν μπορεί να καλύψει ακόμα και τις θέσεις του δεύτερου σέντερ φορ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ, θέσεις στις οποίες ο ίδιος έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Ως παίκτης της Γκιμαράες έχει απολογισμό 79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ.