Facebook Pixel Super League: "Τον ανέβασε ο Χουάνγκ, φονιάς ο Ελ Αραμπί - ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός για τίτλο - Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-19 19:38:00

"Τον ανέβασε ο Χουάνγκ, φονιάς ο Ελ Αραμπί - ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός για τίτλο - Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Τον ανέβασε ο Χουάνγκ, φονιάς ο Ελ Αραμπί - ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός για τίτλο - Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ"

Ο χρόνος που χρειάζεται ο Κορμπεράν και οι μάχες στη Σούπερ Λιγκ! Το sportdog.gr ζήτησε τη... βοήθεια Έλληνα προπονητή για να αναλύσει το χθεσινό παιχνίδι των Πειραιωτών στην Κύπρο, την εξαιρετική εμφάνιση του Νοτιοκορεάτη, αλλά και την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.
 

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο, ανήκει στο παρελθόν και το sportdog επικοινώνησε με τον Μπάμπη Τέννε, προπονητή με μεγάλη θητεία στους πάγκους, προκειμένου να μας το αναλύσει

Τι είπε για τον Χουάνγκ, τον Κορμπεράν αλλά και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που έχει αρχίσει; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί...

"Έκλεψε την παράσταση ο Χουάνγκ - Με τους οπαδούς του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ"

"Έκανε τη διαφορά ο καινούργιος παίκτης, ο Χουάνγκ, ήταν εξαιρετικός και στη δημιουργία και με την ένταση στο παιχνίδι του, ήταν πραγματικά εξαιρετική η προσπάθειά του στη φάση του γκολ. Ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε σε διαδικασία όχι τόσο πολύ δημιουργική όταν βγήκε ο Χουάνγκ, αλλά πρέπει να κρατήσει το αποτέλεσμα", ανέφερε αρχικά ο Μ. Τεννές μέσω του sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι αποτέλεσμα που του δίνει πολλές πιθανότητες για να περάσει στους ομίλους τού Γιουρόπα Λιγκ και πιστεύω ότι στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει".

Οπότε σχηματίσατε καλή άποψη για τον Χουάνγκ;

"Το παιχνίδι τού Ολυμπιακού επικεντρώνεται στην παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη. Αυτός ήταν που έκλεψε την παράσταση και ήταν η αιτία που ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλό πρόσωπο για όσο αγωνίστηκε".

"Ξεχώρισαν Εμβιλά-Κούντε - Φονιάς ο Αραμπί - Νωρίς για Κορμπέραν - Δεν με πείθει ο ΠΑΟΚ"

Ξεχωρίσατε άλλους ποδοσφαιριστές;

"Αν έπρεπε να σταθώ σε κάποιον άλλον, ήταν θετικός ο Εμβιλά μαζί με τον Κούντε και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αστοχία του Ελ Αραμπί που δεν μας έχει συνηθίσει να χάνει τέτοιες ευκαιρίες".

Μπορεί ένας... σεσημασμένος γκολτζής όπως ο Αραμί να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής φέτος;

"Έχει αποδείξει ότι είναι ικανότατος σκόρερ και νομίζω ότι οι χαμένες ευκαιρίες είναι συγκυρία που μπορεί να συμβεί σε καθε επιθετικό, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι φονιάς, δεινός σκόρερ".

Πώς έχετε δει, μέχρι στιγμής, τον Κορμπεράν;

"Είναι πάρα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, ειδικά για έναν προπονητή. Για έναν παίκτη είναι εύκολο να πούμε ορισμένα πράγματα, αλλά για έναν προπονητή είναι ο χρόνος που θα δείξει αν μπορεί και σε ποιον βαθμό μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Γενικά για τους προπονητές ο χρόνος και τα αποτελέσματα είναι που τους καθιερώνουν".

Τέλος, πείτε μου δυο λόγια για το νέο πρωτάθλημα.

"Το ενδιαφέρον σίγουρα θα επικεντρωθεί στην ουρά της βαθμολογίας γιατί ο υποβιβασμός των δύο ομάδων θα φέρει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό - 4-5 ομάδες θα κοντραριστούν εκεί. Στην κορυφή μέχρι στιγμής, που όμως είναι πολύ νωρίς από την άλλη, θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός παραμένει πάντα ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός είναι σταθερή ομάδα και συνεχίζει από την περσινή πορεία σταθερά με καλές εμφανίσεις. Αυτούς τους τρεις βλέπω αυτή τη στιγμή στη διεκδίκηση. Δεν με πείθει ο ΠΑΟΚ, ο Άρης είναι δύναμη που είναι το μεγάλο ερωτηματικό φέτος".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχει Χουάνγκ στην Ελλάδα - Τον ζήτησε μαζί με Πινέδα ο Αλμέιδα - 10αρι, εξτρέμ και... Σεμέδο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags