Facebook Pixel Ευρώπη: Νέος... πόλεμος! Έγκυρο Μέσο κατηγορεί κορυφαίο δημοσιογράφο για κλοπή ειδήσεων (ΦΩΤΟ)
| 2022-08-20 17:45:00

Νέος... πόλεμος! Έγκυρο Μέσο κατηγορεί κορυφαίο δημοσιογράφο για κλοπή ειδήσεων (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέος... πόλεμος! Έγκυρο Μέσο κατηγορεί κορυφαίο δημοσιογράφο για κλοπή ειδήσεων (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει πολύ γνωστό Μέσο της Ευρώπης στο πρόσωπο διάσημου δημοσιογράφου ο οποίος είναι από τους πιο έγκυρους στον τομέα των μεταγραφών.

De Telegraaf: Επίθεση χωρίς προηγούμενο από την ολλανδική εφημερίδα στο πρόσωπο του διάσημου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Φαν Ντερ Κράαν, που είναι επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, στο τελευταίο podcast να αναφέρει «Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτός είναι ένα είδος μεταγραφικού γκουρού, αλλά είναι ο νούμερο ένα από τους ιστότοπους copy-paste», ενώ τόνισε ότι παίρνει ειδήσεις από τον δημοσιογράφο και ρεπόρτερ του Άγιαξ, Μάικ Φέργουεϊ.

«Μια μέρα σαν σήμερα (σ.σ. Παρασκευή). Μπορείτε ήδη να το δείτε: δύο λεπτά μετά τον Μάικ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται με "πολύ αποκλειστικά νέα" για τον Άντονι, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στον Άγιαξ. Τότε ολόκληρη η Ευρώπη σκέφτεται: ουάου, είναι στην κορυφή. Αλλά απλώς κλέβει όλες τις ειδήσεις από κάθε δημοσιογράφο από κάθε χώρα. Κλέβει επίσης τις ειδήσεις από τον Μάικ Φέργουεϊ. Αλλά δεν πειράζει, επιτρέπεται.

Μόνο αυτού του είδους οι άντρες συμπεριφέρονται σαν να έχουν τις επαφές και το δίκτυο παντού, αλλά τελικά: copy-paste. Αυτή είναι η χώρα των εφημερίδων του κόσμου, την οποία κοιτάζουν όλοι, όπου είναι όλα τα λεφτά, όπου γίνονται οι μεγαλύτερες μεταγραφές. Αν είσαι ο οπαδός του συλλόγου που βρίσκεται περισσότερο στο επίκεντρο, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε έχεις επίσης περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει το podcast της De Telegraaf.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags